Home > Agenda > stiri > Carmen Harra: “Elodia a fost transata si aruncata in apa”

Carmen Harra: “Elodia a fost transata si aruncata in apa”


Carmen Harra a prezis moartea Elodiei inca din 2008. Cunoscuta prezicatoare a spus ca avocata a fost transata si aruncata in apa.
Carmen Harra a filmat alaturi de echipa “Happy Hour” in 2008 locul unde ar fi fost aruncat trupul Elodiei Ghinescu. Insa, imaginile nu au fost difuzate.

„Toate afirmatiile mele exista inregistrate de ProTV, in 2008. Echipa ProTV mi-a pus la dispozitie o masina si mi-a spus «Duceti-ne unde credeti ca se afla Elodia». Si i-am condus la acea rapa, prin munti. Cei de la ProTV au chemat politia acolo si, intr-adevar, anchetatorii au descoperit in rapa lucrurile lui Cioaca. Rapa, plina cu apa cand au fost aruncate lucrurile, secase atunci. Le-am spus si ca Elodia avea un amant, totul e inregistrat!”, a povestit Carmen Harra pentru ziarul Ring.
In plus, prezicatoarea a spus si despre felul in care ar fi fost ucisa avocata. Aceasta ar fi fost lovita mortal de sotul ei imediat ce s-a intors din voiajul in care fusese cu amantul sau. Cand a vazut ce a facut, Cristian Cioaca ar fi transat-o.

„Eu, care de 35 de ani n-am mai fost la Brasov, i-am dus pe cei de la ProTV in fata blocului unde se afla apartamentul Elodiei si le-am aratat masina lui Cioaca. Eu le-am spus prima data ca Elodia a fost transata, transportata in pungi de plastic si aruncata in apa. Le-am zis anchetatorilor ca nu o vor gasi niciodata pe Elodia, dar ca vor descoperi multe urme. Atunci, toata lumea imi spunea: «Ce fantezie bolnava ai! Cum poti sa afirmi asa ceva?!». Si de aici sa ma crucifice… pentru ca adevarul deranjeaza si a deranjat pe multa lume care a vrut sa musamalizeze cazul. Sunt sigura, suta la suta, ca Elodia a murit, n-am niciun dubiu! Nu cred in ipoteza ca ea ar trai in alta parte”, a mai spus Harra pentru sursa citata.

Articole asemanatoare
Cum arata Carmen Harra in urma cu 40 de ani!
Carmen Harra, INFARCT în avionul spre Los Angeles
Cum arata fiica secreta a lui Carmen Harra! Florina este total diferita de Alexandra!
Iata motivul incredibil pentru care Cioaca radea mereu la TV cand era intrebat unde este Elodia!

Comenteaza acest articol

Carmen Harra: “Elodia a fost transata si aruncata in apa”

by   1 min
0