Tabu
lifestyle

Carmen Harra: “Marcel Prodan a omorat-o pe Alexandra Stan!”


Se pare ca scandalul dintre Alexandra si managerul ei a ajuns pana in SUA.

Parapsihologul Carmen Harra este de parere ca cei doi s-au cunoscut intr-o viata anterioara unde Stan era de vita nobila si Marcel Prodan sclavul ei asuprit.

„Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi… Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare”, a explicat Carmen Harra pentru Ring.

Aceasta a mai spus ca Prodan va fi prins de autoritati: “El va încerca să fugă din ţară, dar va fi prins şi pedepsit. El a pus deoparte nişte bani în conturi din străinătate, dar nu atât de mulţi. Un colaborator al lui va încerca să muşamalizeze cazul”.

Harra mai crede ca Alexandra Stan isi va reveni financiar in urma unui maritis, nu a carierei care e pe duca: „Ea datorează karmei succesul şi bunăstarea obţinute peste noapte, s-a născut să fie bogată, e longevivă, spiritualizată, are câteva probleme de rezolvat, dar se va mărita, va avea copii. Într-un an şi ceva va apărea altcineva în viaţa ei. Alexandra are o revenire, dar se reinventează într-o cu totul altă direcţie. Văd o persoană de culoare care va încerca să o ajute la un moment dat. Nu va mai avea ascensiunea de până acum, dar în final va deveni foarte bogată şi va face acte de caritate pentru femeile abuzate fizic”.

ARTICOLE SIMILARE

Contractul prenuptial dintre Jessica Biel si Justin Timberlake! 500.000 $ pentru infidelitate.

realitatea

Clişee care ne dor (4): “Ca bărbat, trebuie să fiu autoritar”.

Se chinuie degeaba: MIHAI GADEA innebunit dupa MADALINA GHENEA

Ştiţi ce încasări a avut “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1” în primele 12 zile?

realitatea

A purtat sau nu LENJERIE INTIMA Anda Adam la Media Music Awards?

De Sărbători, paharele roșii se întorc la Starbucks!

Scrie un comentariu