Tabu
Image default
PEOPLESlider

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Carmen Iohannis a fost pusă la zid de colegii de breaslă, după ce s-a afișat cu bijuterii care valorează „cât salariul unui profesor pe-un an”.

S-a întâmplat sâmbătă, 3 iunie 2023, la ceremonia de la Dusseldorf în cadrul căreia președintele României, Klaus Iohannis, a primit Premiul Civic German din partea Fundației Civice Bad Harzburg.

Carmen Iohannis a purtat o ținută roz realizată de creatoarea de modă Maria Marinescu, rochia fiind accesorizată cu un colier și cu cercei cu diamante Malvensky, ținuta fiind apreciată de criticii de modă.

Compania de bijuterii Malvesky a postat, de altfel, mai multe fotografii cu soția președintelui purtând bijuteriile alese pentru acest eveniment.

Este vorba despre un colier din aur alb de 18 Kt, cu diamante albe, cu un preț de catalog de 48.000 lei, și un inel din aur alb cu diamante albe care și acesta costă 12.500 lei.

Profesorii s-au dezlănțuit în comentarii: „Din vocație le-a plătit!”, „Salariul unui profesor pe-un an”, „Din salariul ei de 3 mii și ceva?! Nu creeeed…”, „Le-a avut uitate într-un sertar din lada de zestre… era într-una din cele șase case pe care nu le-a mai vizitat de mult” sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a adunat o postare dintr-un grup privat, „Învățământ Preuniversitar”, cu peste 50.000 membri. În alte comentarii s-a întrecut cu mult măsura, autorii mesajelor fiind însă avertizați că statutul de profesor îi obligă să se exprime civilizat și să păstreze decența.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Scenariu înfiorător: cum ar arăta Pământul, dacă s-ar topi toată gheața

Andreea Damian

Problema oamenilor care au alergie la polen ar putea fi rezolvată cu sex

Andreea Damian

Cât timp ne protejează anticorpii de noul coronavirus

Andreea Damian

VIDEO Pavel Partoş, întâlnire emoţionantă cu maestrul Florin Piersic. Ce i-a transmis marele actor / Bartoș a izbucnit în lacrimi

Andreea Damian

Mihai Bobonete topit după fiica sa! Ce surprize i-a făcut Mariei

Tabu Tabu

Street style: cum să rămâi elegantă atunci când plouă?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu