Tabu
Image default
FASHION LIFESTYLE What's hot

CARMEN IOHANNIS – i s-au refuzat orele de clasa tinute in pijamale!

CARMEN IOHANNIS este o profesoara foarte iubita de catre elevii ei.  O profesoara neconventionala, deschisa la ideile noi! Dar nu toata lumea apreciaza aceste idei…

De pilda, elevii Liceului Gheorghe Lazăr din Sibiu au ratat ocazia să o vadă pe prima doamnă a României, Carmen Iohannis, îmbrăcată în pijama. Iniţiativa derulării unor ore cu profesori şi elevi îmbrăcaţi în cămăşi de noapte nu a fost tocmai pe placul directorului instituţiei de învăţământ, care s-a opus acestui eveniment şcolar.

Inedita, chiar îndrăzneaţa propunere a cursanţilor pentru săptămâna “Şcoala altfel” părea să prindă contur atâta vreme cât însăşi soţia preşedintelului îşi dăduse acordul să predea engleză îmbrăcată în pijama. Elevii au strâns semnături pe un tabel ce a circulat prin tot liceul. Numai că socotelile lor, girate cu entuziasm de prima doamnă care a intrat perfect în rolul gândit de elevii săi, au fost date peste cap chiar de directorul instituţiei de învăţământ. Mai-marele şcolii a trecut atât peste dorinţa liceenilor, cât şi peste acceptul soţiei lui Iohannis de a pigmenta într-un mod inedit cursurile şi nu a aprobat initiative, conform www.libertatea.ro .

ARTICOLE SIMILARE

Maroul este noul negru din modă în 2021?

Andreea Damian

De ce tot mai multe femei merg la vânătoare? Care este filozofia lor despre vânătoare, de ce aleg acest stil de viață?

realitatea

Cu Electrolux poti fi eco-friendly (si) in bucatarie

realitatea

ANDA ADAM lui Slav: “Sa fugim in lume!” Joc in patru!

Cum poți adormi în 60 de secunde cu metoda 4-7-8

Andreea Damian

Boy George si Kanye West au dat tonul aplauzelor pentru VIVIENNE WESTWOOD

realitatea

Scrie un comentariu