Home > Fashion > Carmen Negoita in Washinghton Post si nu numai

Carmen Negoita in Washinghton Post si nu numai

Carmen Negoita a acordat un interviu pentru Associated Press, preluat de Washington Post, Daily Mail, Yahoo News si Miami Herald, in cadrul caruia a dezvaluit cum se deruleaza stilul de viata al unui fashion blogger din Romania. Fiind prezenta la London Fashion Week, unde a primit invitatii la zece show-uri de moda ale caselor de moda internationale, Carmen Negoita le-a declarat jurnalistilor ca, de multe ori, adevaratul show poate fi in afara prezentarilor, pe strada, acolo unde se aduna fashion bloggeri si tineri pasionati de moda care isi etaleaza tinutele mai mult sau mai putin extravagante.

Fashion blogger-ul a declarat ca “La festivalurile de moda showul este in strada”, si ca “Daca vrei sa arati bine, trebuie sa faci si sacrificii”. Carmen a impresionat bloggerii prezenti la show-urile de moda prin outfitul ei cu tenta retro compus din fusta Asos, bluza Moschino, accesorizat cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin si palarie Gabriela Dumitran.

Bloggerita a facut senzatie prin tinutele sale vstimentare la Barcelona Fashion Week si New York Fashion Week. In metropola americana, Carmen a a realizat mai multe pictoriale de moda printre care si unul destinat brandului Be&D, designerul american STEVE DUMAIN propunandu-i sa devina imaginea noii colectii de accesorii.

Carmen Negoita are la activ peste 100 de editoriale foto realizate pentru blogul sau, www.carmennegoita.com prin intermediul carora le prezinta cititorilor sai diferite trenduri fashion si modalitati de imbinare a pieselor vestimentare sau de accesorizare a outfiturilor pe care le creeaza.

Carmen-Negoita-New-York-11 Carmen-Negoita-New-York-19 Carmen-Negoita-New-York-10 carmen-negoita-london-fashion-week carmen-negoita-london-fashion-week-3 Carmen-Negoita-New-York-8

Articole asemanatoare
Carmen Negoita sustine produsele BIO !
Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week
Carmen Negoita ne recomanda palariile si caciulile beanie
CARMEN NEGOITA A LUAT LECTII DE SURF SI A URCAT PE CEL MAI INALT VULCAN DIN PANAMA!

Loading...

Comenteaza acest articol

Carmen Negoita in Washinghton Post si nu numai

by   1 min
0