Tabu
PEOPLE

Carmen Negoiță își dorește să devină „călător de meserie”

carmen negoita

Fosta concurentă la un reality-show de succes, mai nou influencer, este fericită că a ieșit din izolare pentru că are planuri mari pentru următoarea perioada. Carmen Negoiță își dorește să devină “călător de meserie” și pentru că visul să nu se destrame și-a tatuat pe mână un avion, ca să nu uite ceea ce își dorește.

Zilele trecute vedeta a acceptat să meargă într-o călătorie în Creta, Grecia, la invitația agenției Paralela 45 ca să vadă cum sunt vacanțele pe timp de pandemie, care sunt regulile și dacă sunt respectate și cum se protejează grecii. “Trebuie să înțelegem că toate aceste reguli sunt pentru binele nostru și în măsura în care putem să le respectăm, să le facem cât mai mult, fără să fim habotnici, bineînțeles, să nu trecem nici într-o extremă, nici în alta, să ținem calea de mijloc”, a povestit Carmen Negoiță.

carmen-negoita- si fiul ei
carmen-negoita- si fiul ei

Femeia a mai povestit că și-a tatuat pe mână un avion ca să nu uite că vrea să devină un călător de meserie. “Sunt o împătimită a zborurilor, după cum vedeți am și un avion tatuat pe mână, așa că m-am bucurat atât de mult zborul ăsta în Creta, am stat numai cu ochii pe geam, pe mine mă relaxează tare atunci când călătoresc cu avionul. Mi-am tatuat avionul pe mână ca să-mi reamintescă faptul că îmi doresc să devin călător de meserie și cumva este că o motivație văzând zi de zi acest tatuaj pe mână să muncesc mai mult pentru acest vis al meu. Îmi doresc să fiu mai mult decât sunt și să fie un job full time”, a povestit femeia care își aniversează azi fiul, Harrold, care împlinește 18 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Andreea Damian

Gérard Depardieu, gest suprem, după ce și-a luat cetățenia rusă

Andreea Damian

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani

Andreea Damian

Există o femeie care l-a părăsit pe Brad Pitt!

realitatea

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Scrie un comentariu