Tabu
Image default
PEOPLE

Carmen Negoiță își dorește să devină „călător de meserie”

Fosta concurentă la un reality-show de succes, mai nou influencer, este fericită că a ieșit din izolare pentru că are planuri mari pentru următoarea perioada. Carmen Negoiță își dorește să devină “călător de meserie” și pentru că visul să nu se destrame și-a tatuat pe mână un avion, ca să nu uite ceea ce își dorește.

Zilele trecute vedeta a acceptat să meargă într-o călătorie în Creta, Grecia, la invitația agenției Paralela 45 ca să vadă cum sunt vacanțele pe timp de pandemie, care sunt regulile și dacă sunt respectate și cum se protejează grecii. “Trebuie să înțelegem că toate aceste reguli sunt pentru binele nostru și în măsura în care putem să le respectăm, să le facem cât mai mult, fără să fim habotnici, bineînțeles, să nu trecem nici într-o extremă, nici în alta, să ținem calea de mijloc”, a povestit Carmen Negoiță.

carmen-negoita- si fiul ei
carmen-negoita- si fiul ei

Femeia a mai povestit că și-a tatuat pe mână un avion ca să nu uite că vrea să devină un călător de meserie. “Sunt o împătimită a zborurilor, după cum vedeți am și un avion tatuat pe mână, așa că m-am bucurat atât de mult zborul ăsta în Creta, am stat numai cu ochii pe geam, pe mine mă relaxează tare atunci când călătoresc cu avionul. Mi-am tatuat avionul pe mână ca să-mi reamintescă faptul că îmi doresc să devin călător de meserie și cumva este că o motivație văzând zi de zi acest tatuaj pe mână să muncesc mai mult pentru acest vis al meu. Îmi doresc să fiu mai mult decât sunt și să fie un job full time”, a povestit femeia care își aniversează azi fiul, Harrold, care împlinește 18 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

Andreea Damian

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Andreea Damian

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Andreea Damian

Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

Andreea Damian

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Andreea Damian

Scrie un comentariu