Tabu
Image default
PEOPLE

Carmen Negoiță își dorește să devină „călător de meserie”

Fosta concurentă la un reality-show de succes, mai nou influencer, este fericită că a ieșit din izolare pentru că are planuri mari pentru următoarea perioada. Carmen Negoiță își dorește să devină “călător de meserie” și pentru că visul să nu se destrame și-a tatuat pe mână un avion, ca să nu uite ceea ce își dorește.

Zilele trecute vedeta a acceptat să meargă într-o călătorie în Creta, Grecia, la invitația agenției Paralela 45 ca să vadă cum sunt vacanțele pe timp de pandemie, care sunt regulile și dacă sunt respectate și cum se protejează grecii. “Trebuie să înțelegem că toate aceste reguli sunt pentru binele nostru și în măsura în care putem să le respectăm, să le facem cât mai mult, fără să fim habotnici, bineînțeles, să nu trecem nici într-o extremă, nici în alta, să ținem calea de mijloc”, a povestit Carmen Negoiță.

carmen-negoita- si fiul ei
carmen-negoita- si fiul ei

Femeia a mai povestit că și-a tatuat pe mână un avion ca să nu uite că vrea să devină un călător de meserie. “Sunt o împătimită a zborurilor, după cum vedeți am și un avion tatuat pe mână, așa că m-am bucurat atât de mult zborul ăsta în Creta, am stat numai cu ochii pe geam, pe mine mă relaxează tare atunci când călătoresc cu avionul. Mi-am tatuat avionul pe mână ca să-mi reamintescă faptul că îmi doresc să devin călător de meserie și cumva este că o motivație văzând zi de zi acest tatuaj pe mână să muncesc mai mult pentru acest vis al meu. Îmi doresc să fiu mai mult decât sunt și să fie un job full time”, a povestit femeia care își aniversează azi fiul, Harrold, care împlinește 18 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Arsenie de la O-zone se însoară. Cum arată viitoarea lui soție

Andreea Damian

Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cine au fost nașii și cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Andreea Bănică, nevoită să poarte sutien chiar și când doarme. Care e motivul

Andreea Damian

Cum arată acum Nick de la “N&D și ce nume are fiica lui

Tabu Tabu

Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”

Andreea Damian

Elvira Deatcu și Bebe Cotimanis, prietenie specială

Tabu Tabu

Scrie un comentariu