Tabu
Image default
lifestyle

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

Cartoon Network incurajeaza copiii sa trimita ganduri bune bunicilor, parintilor sau prietenilor prin intermediul cartilor poştale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hartie” se desfasoara in perioada 17 – 21 decembrie in noua orase ale tarii – Bucuresti, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Baia Mare, Constanta, Cluj Napoca si Iasi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de ganduri bune scrise de cei mici pe cartile postale cu personajele de desene animate preferate: Finn si Jake din serialul „Sa-nceapa aventura” si Gumball si Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

In perioada 17-21 decembrie, in intervalul orar 12:00-20:00, copiii sunt invitati sa trimita mesajele din AFI Palace Cotroceni. Cei mici mai pot trimite gandurile de sarbatori si din magazinele Noriel din Sun Plaza, Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center, in perioada 17-19 decembrie, in intervalul 16:00-20:00, si in perioada 20-21 decembrie, in intervalul 12:00-20:00. Cei care vor face acest gest frumos pentru cei dragi vor primi si premii surpriza.

ARTICOLE SIMILARE

Doamne, ce face BRITNEY la nudisti? FOTO greu de digerat!

Soţul Salmei Hayek are un copil cu Linda Evangelista

realitatea

Ne-am linistit! Si MADALINA PAMFILE si-a marit bustul! Cat despre buze…

The American – Un film incomplet.

realitatea

Angelina Jolie vrea să construiască un centru pentru bolnavii de SIDA

realitatea

Sex extrem cu Natalie Portman

realitatea

1 comentariu

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie | Femininne 16 December 2014 at 16:08

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu