Home > Agenda > Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

Cartoon Network incurajeaza copiii sa trimita ganduri bune bunicilor, parintilor sau prietenilor prin intermediul cartilor poştale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hartie” se desfasoara in perioada 17 – 21 decembrie in noua orase ale tarii – Bucuresti, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Baia Mare, Constanta, Cluj Napoca si Iasi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de ganduri bune scrise de cei mici pe cartile postale cu personajele de desene animate preferate: Finn si Jake din serialul „Sa-nceapa aventura” si Gumball si Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

In perioada 17-21 decembrie, in intervalul orar 12:00-20:00, copiii sunt invitati sa trimita mesajele din AFI Palace Cotroceni. Cei mici mai pot trimite gandurile de sarbatori si din magazinele Noriel din Sun Plaza, Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center, in perioada 17-19 decembrie, in intervalul 16:00-20:00, si in perioada 20-21 decembrie, in intervalul 12:00-20:00. Cei care vor face acest gest frumos pentru cei dragi vor primi si premii surpriza.

Articole asemanatoare
adriana trandafir
Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița
Minorele din Teleorman care au fost umilite sunt singure pe lume și tocmai și-au mai luat o palmă
Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

1 Response

  1. Pingback : Cartoon Network trimite bucurie pe hartie | Femininne

Comenteaza acest articol

Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

by realitatea   1 min
1