Home > Lifestyle > Casa abandonată de Mike Tyson a devenit biserică. Piscina, transformată în capelă

Casa abandonată de Mike Tyson a devenit biserică. Piscina, transformată în capelă

Mike Tyson

O proprietate de lux care a aparținut fostului pugilist Mike Tyson a devenit biserică. Clădirea, care se află în statul Ohio, a fost vândută în 1999 cu 1,3 milioane de dolari, din cauza unor probleme financiare.

Casa a trecut apoi pe mâna mai multor proprietari, însă niciunul nu a stat propriu-zis acolo, de aceea clădirea a ajuns în paragină și s-a degradat în ultimul hal.

Fostul adăpost al lui Tyson arăta destul de trist: piscina în formă de mănușă de box zăcea ruginită pe jumătate goală, podeaua era umflată, bucătăria și barul de la piscină erau răvășite. Doar marmura mai aducea aminte de luxul în care trăia Mike Tyson pe vremea când deținea o avere impresionantă de peste 400 de milioane de dolari.

Ultimul proprietar al clădirii, Rob Hemelgarn, un antreprenor de cluburi, a cumpărat reședința cu 600.000 de dolari, apoi a donat casa celor de la Living Word Sanctuary, ca să fie transformată într-o megabiserică.

Johnny Joo, un fotojurnalist din Ohio, a apucat în urmă cu 3 ani să intre în spațiul de 13.500 de metri pătrați și să surprindă scenele de mai jos înainte ca biserica să facă renovări. Interiorul era de groază, plin de graffiti și mucegai, mai ales că nimeni nu-i mai călcase pragul de 10 ani de zile.

Living Word Sanctuary a făcut reparații, a umplut piscina și a transformat spațiul în capelă. Terenul care înconjoară casa va găzdui picnicuri și evenimentele școlii biblice.

Garajul impresionant s-a transformat ]n săli de clasă și grădiniță, iar cuștile de oțel unde trăiau cei 4 tigri ai lui Mike Tyson au fost desființate și în locul lor s-a construit un pavilion pentru nunți. La etaj au fost amenajate birourile și sălile de ședință ale voluntarilor.

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Mințite 60 de ani în legătură cu contraceptivele pentru că un bărbat a vrut să-i facă pe plac Papei
Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici
OANA ROMAN si fetita ei – primele foto la piscina!
Câinele care merge zilnic la biserică! EMOŢIONANTA POVESTE a patrupedului

Casa abandonată de Mike Tyson a devenit biserică. Piscina, transformată în capelă

by Andreea Damian   1 min
1