Tabu
Image default
CULTURESlider

Casa celebrei Mița Biciclista se redeschide după 80 de ani. Cât costă biletul la balul inaugural din noiembrie

Casa celebrei curtezane Mița Biciclista se redeschide pentru public după 80 de ani cu un mare bal organizat de Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate (ARCEN).

Evenimentul, care are dress code alb și negru, șic, este organizat în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, a anunțat organizatorul pe pagina de Facebook.

În noaptea de 19 spre 20 noiembrie începem împreună o nouă istorie a cunoscutei case din inima Bucureștiului. Balul celebrează deschiderea casei istorice cu un party memorabil și face publică promisiunea viitorului stabiliment creativ. Locul va găzdui din 2023 un întreg ecosistem cultural cu braserie, spații de cultură urbană și artă și cinema, transmis organizatorii evenimentului.

Muzica se va auzi din nou în saloanele Miței după întregi decenii de liniște: seara este deschisă de un recital extraordinar susținut de Bălănescu Quartet, care vine direct de la Londra pentru deschiderea casei din centrul Bucureștiului. În spiritul avangardist al personalității Miței, cvartetul de coarde se distinge prin sensibilitate și fluiditatea stilului, dar și provocarea granițelor stilului muzical.

Mai târziu în noapte, DJ Claudia preia ritmul și deschide sezonul de petreceri din casa Miței Biciclista.
În acest timp, salonul cu magie, jocuri de cărți și tarot va fi animat toată noaptea la etajul doi al casei istorice, etajul unde Mița își avea budoarul în cele patru camere mari.

Cod vestimentar: negru și alb, șic. Penele de struț nu sunt obligatorii, dar Mița le găsea fabuloase.
Accesul se face pe bază de mască, fiind inclusă în prețul biletului.

Casa Mița Biciclista se află în centrul Bucureștiului, pe strada Christian Tell, nr. 11.Biletele pentru acces general la balul inaugural au fost puse în vânzare la prețul de 120 de lei, dar potrivit paginii dedicate pe iabilet.ro s-au epuizat deja.

ARTICOLE SIMILARE

6 semne care arată că nu mâncați destule proteine

Ciocîrlan

Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?

Andreea Damian

Smiley, gest fabulos pentru Gina Pistol, de ziua ei de naștere

Andreea Damian

Despărțire-șoc în showbiz! Grasu XXL și Laura Andreșan își spun ADIO, după 12 ani de relație

Andreea Damian

Chirurgia vulvei la femei sub 25 de ani: un fenomen nebănuit

Andreea Damian

Anunţul incredibil făcut de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laureţiu Reghecampf

Andreea Damian

Scrie un comentariu