Tabu
PEOPLESlider

Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California

Robin Thicke se numără printre celebritățile care și-au pierdut locuințele de lux în incendiul de vegetație din statul american California. Cântărețul s-a întors acasă după ce flăcările au fost stinse dar nu a mai găsit decât ruine și resturi arse. Prin aceeași dramă trece și actrița Shannen Doherty. Între timp, alte vedete precum Charlie Sheen, Lady Gaga sau Kim Kardashian așteaptă cu sufletul la gură vești de la autorități.

Incendiul despre care se spune că a fost provocat intenționat a mistuit California de Sud, forțând zeci de mii de persoane, inclusiv mai multe vedete, să-și părăsească locuințele. Incendiul a provocat evacuări masive în Malibu, Calabasas, Agoura Hills și alte zone din apropiere.

Flăcările care s-au extins cu repeziciune au făcut scrum casa cântărețului Robin Thicke. Iubita sa însărcinată, April Love Geary, este cea care a împărtășit pe o rețea de socializare o imagine cu resturile care au mai rămas din casa lor. „Casa noastră a dispărut”, a scris ea la Instagram Stories, alături de o fotografie.

Shannen Doherty a spus tot prntr-o postare pe Instagram că „inima ei este distrusă”, după ce a pierdut casa din Malibu, în care s-a căsătorit cu soțul ei în 2011. Actrița, abia recuperată după cancer, e devastată pentru că focul i-a distrus căminul în care dorea să locuiască după ce tatăl ei a murit. Doherty nu se afla acasă când a izbucnit incendiul, potrivit presei americane, dar prietenii care locuiau pe proprietatea ei au reușit să evacueze în siguranță câinii și calul actriței.

Gerard Butler este un alt păgubit fără voia lui. Casa lui din Malibu a ars până în temelii în incendiul Woolsey. Starul s-a întors duminică „acasă”, dar a găsit totul făcut scrum.

Alyssa Milano se număra printre cei norocoși ale căror case au fost ferite de incendiu, confirmând pe Twitter că locuința sa este „încă în picioare”. Actrița a fost evacuată vineri după ce i s-a spus că este „în pericol”.

Alte celebrități încă așteaptă să afle ce se va întâmpla cu casele lor. Vorbim despre vedeta de televiziune Caitlyn Jenner care nu a aflat încă de la pompieri dacă proprietatea sa „de pe deal” a scăpat din calea flăcărilor. De asemenea, actorii Orlando Bloom, Mark Hamill, Jessica Simpson, Liam Payne (fost membru One Direction) încă așteaptă confirmarea că se pot întoarce în siguranță la casele lor, asta dacă le vor mai găsi acolo unde le-au lăsat.

https://www.instagram.com/p/Bp-nXXUg-ww/

https://www.instagram.com/p/BqBPeXKjAF9/

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care vedetele îşi blochează conturile de Facebook

Andreea Damian

O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor

Tabu Tabu

Incredibil ce tarif are Alexandra Stan pe oră: „Se plătește bine”

Andreea Damian

Vindecată de cancer, Rona Hartner se ia de coronasceptici

Andreea Damian

Florin Salam, plasat sub control judiciar 60 de zile pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de înşelăciune

Andreea Damian

Cele 3 zodii care nu știu să-și exprime sentimentele

Andreea Damian

Scrie un comentariu