Home > Lifestyle > Stiri > Casa de avocatura Peli Filip functioneaza impotriva crizei

Casa de avocatura Peli Filip functioneaza impotriva crizei

”Nu a fost ca si cand a venit ceva ce nu vedeam ca vine. Dimpotriva”, spune Francisc Peli, unul dintre avocatii din grupul ce s-a desprins, anul trecut, din NNDKP. Asumat, momentul nu mai pare atat de prost ales. Desi aproape toate casele de avocatura – indiferent de marime, resimt blocajul in care a intrat piata imobiliara din Romania, casa de avocatura Peli Filip pare ca functioneaza in contra pietei. Intr-un fel, una dintre posibilele explicatii ar putea fi aceea ca partenerii de la Peli Filip stiau ca va veni criza si si-au asumat ”ciclul economic”.

 ”Nu a fost ca si cand a venit ceva ce nu vedeam ca vine. Dimpotriva”, spune Francisc Peli, aducand ca argument faptul ca Alexandru Birsan, actual partener la Peli Filip, era la acel moment la Londra, lucrand in calitate de Associate pentru Linklaters (una dintre cele mai mari case de avocatura londoneze, ce face parte din asa-numitul Magic Circle), pe o piata deja afectata de criza. ”Ne-am asumat decizia, desi stiam ca vine criza”, spune, la randul lui, Alexandru Birsan. Cei doi avocati sustin ca, pentru ei, mijlocul anului trecut era cel mai bun moment ca sa intre in piata: ”unele lucruri trebuie sa le faci, pur si simplu. Si trebuie sa le faci atunci cand trebuie, tinand cont de climatul general al pietei. Da, pentru noi a fost un moment bun”, sustine cu tarie Francisc Peli. In plus, mai spun ei, au avut grija ca noua casa sa le ofere ceea ce isi doreste cel mai mult orice avocat: cariera.

 Aspectele financiare i-au preocupat mai putin. Dar, desi sunt reticenti in discutiile ce vizeaza cifra de afaceri a firmei, avocatii de la Peli Filip spun ca primele noua luni "au fost mai bune decat ne-am asteptat”. Care este reteta lor de succes ? Cititi in MONEY EXPRESS . (Anca Doicin)

Articole asemanatoare
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Cum va reuși Dacia să atingă targetul pe 2010?
Adrian Sârbu se pregătește de încă un an dificil pentru CME
Războiul de cinci stele dintre Radisson și Marriott

Loading...

Comenteaza acest articol

Casa de avocatura Peli Filip functioneaza impotriva crizei

by realitatea   1 min
0