Home > Fashion > Casa de modă Gucci a aniversat 70 de ani de la deschiderea buticului de la Roma

Casa de modă Gucci a aniversat 70 de ani de la deschiderea buticului de la Roma

Casa de modă Gucci a sărbătorit 70 de ani de la deschiderea buticului din Roma, via Condotti prezentând colecția “Croazieră”, un omagiu adus stilului “hippie chic”.
Colecția creată de Frida Giannini propune rochii din anii 70, care se leagă după gât, brodate și cu motive foarte sofisticate.
Piesele, foarte feminine, se poartă cu părul lung și lăsat pe spate, cu bijuterii vizinbile, dar rafinate, care aduc un plus de delicatețe pieselor masculine, cum ar fi pantalonii și blazerul.
Colecția, independentă de colecțiile prêt-à-porter și mai decontractată decât acestea, ar fi trebuit să fie prezentată la New York.

Sursa: Romantica.ro

Articole asemanatoare
MARTINI BEGIN DESIRE
Rochii de iarna in trend
These boots are made for walking
Milano Fashion Week

Loading...

0 Response

  1. jhumpa

    nu as avea curajul cred ca niciodata sa ma imbrac asa, desi mi-as dori foarte mult. Gaultier este un creator formidabil, iar colectia lui m-a impresionat foarte mult.

  2. maria29august

    Super,super-hainute!De ce sa nu ai curaj sa te imbraci asa?Poate unora li se par usor bizare creatiile,dar daca iesi pe strada(o tura prin centru’ e suficienta),vezi domnite mult mai…curajos imbracate 🙂 Da,clar,pt mine nu ar fi nicio problema sa ma imbrac asa,da’ n-am eu norocul asta…

Comenteaza acest articol

Casa de modă Gucci a aniversat 70 de ani de la deschiderea buticului de la Roma

by realitatea   <1 min
0