Home > Lifestyle > Deco > Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

drake

În timpul carantinei, conceptul de timp își cam pierde sensul, dar pentru Drake nu contează. Starul s-a retras în conacul din Toronto, unde se bucură de aproape 5000 mp de lux.

Casa pe care Drake o numește „Ambasada” arată ca un club de noapte de pe un vas de croazieră, scriu jurnaliștii de la CNN, deși nu ar trebui să ne mire alegerile unui bărbat care-și cumpără ceas de 750.000 de dolari. Fiecare cameră este plină de corpuri de iluminat – spoturi, candelabre, lampe, făcându-l să se simtă ca un rege. Marmura albă și neagră pe podea și pereți, oglinzile din tavan, accentele aurii și luminile neon te fac să crezi că te afli într-un cazino din Las Vegas.

Dormitorul

Baia

Desigur, Drake are un dressing „împodobit cu ametiste și cristale, scaune și fotolii tapițate cu diamante. O parte a dressingului este dedicată colecției de genți Birkin salvate pentru viitoarea sa soție. Casa are și un studio de înregistrări, un teren de baschet și o piscină interioară.

Teren de bachet de dimensiunile obișnuite meciurilor NBA

Studio de înregistrări

Imagini spectaculoase din casa rapper-ului au fost publicate în revista Architectural Digest și prezintă în detaliu una dintre cele mai luxoase locuințe pe care Drake le deține. „Pentru că am construit-o în orașul meu natal, mi-am dorit ca structura să rămână neafectată timp de 100 de ani”, a spus Drake. „Mi-am dorit să aibă dimensiunea unui monument și să și ofere această senzație. Va fi unul dintre lucrurile pe care le las în urma mea și vreau să fie puternic și nemuritor”, a continuat artistul.

 

View this post on Instagram

 

@archdigest @ferrisrafauli

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Articole asemanatoare
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”
Finala NBA: Barack Obama mai popular decât Drake chiar în orașul natal al rapperului
Drake
Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $
Drake
Muzica lui Drake, BTS și Ariana Grande a generat cele mai mari venituri

Comenteaza acest articol

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

by Andreea Damian   1 min
0