Home > Lifestyle > culinar tabu > CASCAVAL HOCHLAND – lapte romanesc & rigoare germana

CASCAVAL HOCHLAND – lapte romanesc & rigoare germana

clasic hochlandafumat hochlandDescoperă secretele„din bucătăria Caşcavalului Hochland”, află cum se prepară acesta și care este parcursul lui de la fermele de lapte până pe mesele românilor.
Laptele folosit în reţeta caşcavalului Hochland provine preponderent de la ferme de văcuțe din zona Târnavelor, din proximitatea fabricii Hochland de la Sovata – fabrică cu tradiţie, unde se produc branzeturi naturale încă din anul 1975. Aici  laptele se transformă în caşcaval Hochland – o reţetă cremoasă, cu gust intens de lapte. Cașcavalul ia apoi drumul magazinelor ca să poată ajunge în bucătăria ta!
La micul dejun, în pacheţelul de şcoală al celor mici,în sandvișurile tale preferate sau pentru orice alte preparate, cu un gust bun, lăptos și consistență fină, cremoasă, caşcavalul Hochland transformă fiecare masă într-o ocazie de a te bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. Fie că alegi caşcavalul bloc, rotund sau felii, clasic sau afumat, ești sigură că te bucuri de un produs realizat cu rigoare germană după o reţetă autentică locală, care folosește numai ingrediente naturale. Hochland este cea mai cunoscută marcă de brânzeturi şi cea mai recomandată marcă de cașcaval din România.


Comenteaza acest articol

CASCAVAL HOCHLAND – lapte romanesc & rigoare germana

by   1 min
0