Home > Lifestyle > Stiri > Ce se va intampla cu casnicia NICOLETEI LUCIU: afla previziunile!

Ce se va intampla cu casnicia NICOLETEI LUCIU: afla previziunile!

O femeie care ştie să înfrunte orice problemă care apare în viaţa de cuplu. Aşa o descriu toţi apropiaţii pe Nicoleta Luciu. Vedeta a trecut prin cea mai grea săptămână din viaţa ei, după ce soţul ei a fost fotografiat pe iaht, în Croaţia, în compania presupusei amante. Ce le va rezerva viitorul? Specialistul Click!, astrolog Tina Rizea, spune că familia lor nu se va destrăma.

„Pentru copii, merită să rămânem o familie”, spunea Nicoleta Luciu. „Mergem mai departe. Voi face orice s-o recuceresc pe Nicoleta”, ne-a dezvăluit şi soţul ei, Zsolt Csergo. Chiar dacă trec prin momente de cumpănă în relaţia de cuplu, cei doi par decişi să-şi mai acorde o şansă. Scandalul a început după publicarea în presă a unor fotografii cu Zsolt Csergo pe iaht în Croaţia, în compania antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen, pe care a şi lovit-o. Zsolt spune că totul s-a întâmplat la beţie şi că femeia nu-i este amantă, ci o veche amică, parteneră de afaceri. Soţia lui a suferit când a văzut imaginile.

„Nicoleta este o luptătoare! Ea nu plânge, ea se gândeşte mereu ce e de făcut mai departe, în orice situaţie”, au declarat pentru Click! apropiaţii ei. Şi astrele sunt de aceeaşi „părere”. Astrologul Tina Rizea, spune că vedeta e foarte pragmatică şi că nu va lăsa pe nimeni să-i „spargă” casa.

„Frumoasa actriţă şi cântăreaţă are în astrograma sa şase planete în semne de pământ, ceea ce explică ambiţia ieşită din comun, dar şi o tendinţă clară spre conservatorism. În plus, fiind foarte pragmatică, va şti cum să rezolve în favoarea sa orice situaţie de criză care apare în orice domeniu. În circumstanţele actuale, faptul că esteobsedata de igienă s-ar putea să ducă la alungarea consortului din patul conjugal măcar pentru o perioadă neclară de penitenţă”, ne-a spus Tina Rizea. Conform astrologului, „gura lumii” o va obliga să ia o atitudine pe care nu o doreşte, dar în final va câştiga pragmatismul. „Din astrograma datei nunţii, reiese că certuri şi neînţelegeri au existat, există şi vor mai apărea în acest cuplu, dar de fiecare dată vor învinge dorinţa de a merge mai departe, educaţia copiilor şi interesele comune, pe lângă o pasiune mereu prezentă”, a mai dezvăluit Tina Rizea.

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Comenteaza acest articol

Ce se va intampla cu casnicia NICOLETEI LUCIU: afla previziunile!

by   1 min
0