Tabu
Image default
FASHIONSlider

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

După prezentarea de modă de la Chenonceau a casei Chanel, un nou castel apare în peisajul modei actuale. Videoclipul de lansare a noii colecții masculine de la Celine, intitulat sugestiv „Teen Knight Poem”, îi invită pe spectatori la o călătorie printre zidurile fortificate ale Castelului Chambord… 

O odă închinată tinereții

Hedi Slimane, fotograf de origine franceză, creator de modă și director artistic la Celine încă din 2018, semnează o nouă colecție de ținute masculine, pe care o prezintă în afara spațiului tradițional din Place Vouban, Paris. 

Intitulată Teen Knight Poem (Poemul tânărului cavaler), colecția a fost lansată pe 8 februarie în mediul online, spre încântarea tuturor pasionaților de modă și…istorie. 

Într-un videoclip scurt și captivant, filmat, în special, cu ajutorul dronelor, se impune un ritm foarte bine măsurat care pendulează între atenția pe detaliile hainelor imaginate de Slimane și cadrul arhitectural impresionant în care modelele defilează. Este vorba despre Chambord, un castel fortificat impozant, ridicat în 1519 la ordinul regelui François I.

Într-un comunicat, Hedi Slimane a declarat despre noua sa colecție că este „o odă închinată tinereții și Renașterii.” „Noul romantism. Revirimentul sentimentului de renaștere. Tinerețea se reinventează în jocul și codurile imaginare ale noilor identități. Siluete înarmate și cavaleri.”, a adăugat fashion designerul despre concepția ultimelor sale creații vestimentare. 

ARTICOLE SIMILARE

ADINA BUZATU s-a intalnit cu VIVIENNE WESTWOOD la Milano! FOTO!

Alexa te-a ascultat până acum iar tu poți să asculți înregistrările și să le ștergi – iată cum

realitatea

Săptămâna Modei Ruse

realitatea

Săptămâna Modei de la Paris a debutat cu o colecție a designerului Stephane Rolland

realitatea

Åži a fost-¦..Săptămâna Modei de la Paris

realitatea

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Scrie un comentariu