Tabu
Image default
FASHION Slider

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

După prezentarea de modă de la Chenonceau a casei Chanel, un nou castel apare în peisajul modei actuale. Videoclipul de lansare a noii colecții masculine de la Celine, intitulat sugestiv „Teen Knight Poem”, îi invită pe spectatori la o călătorie printre zidurile fortificate ale Castelului Chambord… 

O odă închinată tinereții

Hedi Slimane, fotograf de origine franceză, creator de modă și director artistic la Celine încă din 2018, semnează o nouă colecție de ținute masculine, pe care o prezintă în afara spațiului tradițional din Place Vouban, Paris. 

Intitulată Teen Knight Poem (Poemul tânărului cavaler), colecția a fost lansată pe 8 februarie în mediul online, spre încântarea tuturor pasionaților de modă și…istorie. 

Într-un videoclip scurt și captivant, filmat, în special, cu ajutorul dronelor, se impune un ritm foarte bine măsurat care pendulează între atenția pe detaliile hainelor imaginate de Slimane și cadrul arhitectural impresionant în care modelele defilează. Este vorba despre Chambord, un castel fortificat impozant, ridicat în 1519 la ordinul regelui François I.

Într-un comunicat, Hedi Slimane a declarat despre noua sa colecție că este „o odă închinată tinereții și Renașterii.” „Noul romantism. Revirimentul sentimentului de renaștere. Tinerețea se reinventează în jocul și codurile imaginare ale noilor identități. Siluete înarmate și cavaleri.”, a adăugat fashion designerul despre concepția ultimelor sale creații vestimentare. 

ARTICOLE SIMILARE

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

„În sfârșit acasă”: pensionarea Angelei Merkel văzută de Ikea într-o reclamă plină de umor

Andreea Damian

Special Oscar Fashion

realitatea

Povestea celebrei rochii negre cu decolteu adânc pe spate purtată de actrița Mireille Darc

Andreea Damian

Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

Andreea Damian

Continuarea Game of Thrones, anulată! HBO a cheltuit peste 30 mil. $ pe episodul pilot

Andreea Damian

Scrie un comentariu