Tabu
Image default
FASHION Slider

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

După prezentarea de modă de la Chenonceau a casei Chanel, un nou castel apare în peisajul modei actuale. Videoclipul de lansare a noii colecții masculine de la Celine, intitulat sugestiv „Teen Knight Poem”, îi invită pe spectatori la o călătorie printre zidurile fortificate ale Castelului Chambord… 

O odă închinată tinereții

Hedi Slimane, fotograf de origine franceză, creator de modă și director artistic la Celine încă din 2018, semnează o nouă colecție de ținute masculine, pe care o prezintă în afara spațiului tradițional din Place Vouban, Paris. 

Intitulată Teen Knight Poem (Poemul tânărului cavaler), colecția a fost lansată pe 8 februarie în mediul online, spre încântarea tuturor pasionaților de modă și…istorie. 

Într-un videoclip scurt și captivant, filmat, în special, cu ajutorul dronelor, se impune un ritm foarte bine măsurat care pendulează între atenția pe detaliile hainelor imaginate de Slimane și cadrul arhitectural impresionant în care modelele defilează. Este vorba despre Chambord, un castel fortificat impozant, ridicat în 1519 la ordinul regelui François I.

Într-un comunicat, Hedi Slimane a declarat despre noua sa colecție că este „o odă închinată tinereții și Renașterii.” „Noul romantism. Revirimentul sentimentului de renaștere. Tinerețea se reinventează în jocul și codurile imaginare ale noilor identități. Siluete înarmate și cavaleri.”, a adăugat fashion designerul despre concepția ultimelor sale creații vestimentare. 

ARTICOLE SIMILARE

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!

realitatea

Sărbătoare dublă în familia Romaniței Iovan

Tabu Tabu

Cine nu trebuie să facă vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19. Avertismentul experților

Andreea Damian

Cum a devenit cămașa din zale o haină la modă și feministă

Andreea Damian

A găsit scrisoarea primită de la Meghan Markle. Conținutul ei confirmă suspiciunile tuturor

Andreea Damian

Scrie un comentariu