Tabu
FASHIONSlider

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

După prezentarea de modă de la Chenonceau a casei Chanel, un nou castel apare în peisajul modei actuale. Videoclipul de lansare a noii colecții masculine de la Celine, intitulat sugestiv „Teen Knight Poem”, îi invită pe spectatori la o călătorie printre zidurile fortificate ale Castelului Chambord… 

O odă închinată tinereții

Hedi Slimane, fotograf de origine franceză, creator de modă și director artistic la Celine încă din 2018, semnează o nouă colecție de ținute masculine, pe care o prezintă în afara spațiului tradițional din Place Vouban, Paris. 

Intitulată Teen Knight Poem (Poemul tânărului cavaler), colecția a fost lansată pe 8 februarie în mediul online, spre încântarea tuturor pasionaților de modă și…istorie. 

Într-un videoclip scurt și captivant, filmat, în special, cu ajutorul dronelor, se impune un ritm foarte bine măsurat care pendulează între atenția pe detaliile hainelor imaginate de Slimane și cadrul arhitectural impresionant în care modelele defilează. Este vorba despre Chambord, un castel fortificat impozant, ridicat în 1519 la ordinul regelui François I.

Într-un comunicat, Hedi Slimane a declarat despre noua sa colecție că este „o odă închinată tinereții și Renașterii.” „Noul romantism. Revirimentul sentimentului de renaștere. Tinerețea se reinventează în jocul și codurile imaginare ale noilor identități. Siluete înarmate și cavaleri.”, a adăugat fashion designerul despre concepția ultimelor sale creații vestimentare. 

ARTICOLE SIMILARE

Ce este chimioterapia preventivă, tratamentul urmat de Kate Middleton

Tabu Tabu

Boilersuitul va face ravagii în 2019 și ne amintește cu drag de stilul retro al anilor ‘70

Andreea Damian

Care sunt alimentele care ajuta la hidratare pe timpul verii?

realitatea

Cum iti pregatesti corpul pentru vara

realitatea

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

Alt trend nou nouț care pretinde că mărește productivitatea și te face fericit – „postul de dopamină”

realitatea

Scrie un comentariu