Home > Agenda > stiri > Castiga unul dintre cele 3 pachete de cinci carti oferite de Editura ALLFA

Castiga unul dintre cele 3 pachete de cinci carti oferite de Editura ALLFA

Avem un nou concurs al carui premiu este un pachet de cinci carti, oferit de Editura ALLFA.

Participand la concurs puteti castiga 4 titluri exceptionale, din colectia Iubiri de altadata.

FARA DOGMA VOL. I ŞI VOL. II, de Henryk Sienkiewicz

„Romanul Fără dogmă (1891) a apărut în momentul în care în literatura polonă se constatau primele simptome ale neoromantismului. Noutatea şi moda erau legate de întreaga atmosferă a sfârşitului de veac, definită prin expresiile decadentism sau fin de siècle.” – Julian Krzyżanowski (sursa: site-ul Editurii ALL)

FEMEIA DE CIOCOLATA, de Gib Mihăescu

Negrişor este obsedat de domnişoara Eleonora – femeia cu tenul ciocolatiu – şi se refugiază în imaginaţie. Gelos pe rivalul său Modreanu, îl ucide în închipuire, aflând mai apoi că acesta a fost găsit mort şi în realitate. Dar spectrul acestuia apare în viaţa reală, încurcând planurile lui Negrişor de a trăi experienţa erotică cu femeia atât de dorită… (sursa: site-ul Editurii ALL)

POVESTE DE DRAGOSTE, de Salom Alehem

Stempeniu este un lăutar vestit, după care suspină toate fetele din ţinutul Ucrainei. Nu există nuntă de oameni înstăriţi la care el să nu fie chemat să-şi vrăjească semenii cu vioara lui fermecată. Când frumoasa Rohele îi fură inima, începe adevăratul „roman” – povestea de dragoste în care n-a crezut niciodată, dar în care se vede prins în cele din urmă cu toate sensibilităţile şi nostalgiile sale de artist. Prin poveste, melodiile lui Stempeniu ajung în toate inimile care păstrează amintirea primului fior al dragostei. (sursa: site-ul Editurii ALL)

UN SOLDAT DE NADEJDE, de Ford Madox Ford

Două cupluri aparent ideale se împrietenesc într-o staţiune din Europa. Edward reprezintă ofiţerul ideal, chipeş, generos şi blând. Leonora e o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, iar Florence e o tânără cultă şi plină de viaţă. Însă pojghiţa de respectabilitate, perfecţiune şi devotament ascunde o ţesătură primejdioasă şi fragilă de minciuni, adulter, pasiuni chinuitoare, disperare şi încrâncenare. (sursa: site-ul Editurii ALL)

Pentru a castiga un pachet de carti, va invitam sa “votati” pentru una dintre cele doua sarbatori:

a) Sfantul Valentin

b) Dragobete

Concursul se desfasoara intre 26 februarie si 5 martie, iar castigatorul va fi ales in mod aleatoriu din totalul de comentarii. Mult succes!

Am incheiat concursul , iar castigatorii sunt: Alex, Roxana B. si MIHAI IULIANA. Felicitari!

Articole asemanatoare
Cărțile autorilor clasici (dar neutri) au ajuns decor de 5 stele
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Michelle Cuevas: personajele mele seamănă mult cu mine, cu felul în care eram eu în copilărie
Cărţile antisemite vor dispărea din librăriile britanice, la noi sunt la reduceri

402 Responses

 1. amet nelida

  Sf.Valentin pentru ca beneficiaza de mult mai multa notorietate si datorita acesteia chiar ne face sa ne dorim s-o sarbatorim!

 2. alex

  As prefera dragobetele pentru ca este ceva romanesc, reprezinta traditie, dar sunt de acord si cu Sfantul Valentin(chiar daca este importata din America), este ceva international, adica este sarbatorita de mai multe tari si e mai frumos sa ai sentimentul ca sarbatoresc foarte multe tari sarbatoarea dragostei, ca si noi suntem in randul lumii cum s-ar zice, mai ales in cazul in care ai partenerul de alta nationalitate.

 3. Pingback : Castiga carti de la Tabu #9 | Blogul Colectionarului

 4. Antoanela

  Votez pt Dragobete, deoarece e o traditie romaneasca si prefer sa ne pastram traditiile, originalitatea, ajutandu-ne sa ne definim mai bine ca popor.

 5. Raluca P.

  Aleg Dragobetele, deoarece este o sărbătoare care ne defineşte ca români, face parte din identitatea noastră. Sf Valentin e ceva împrumutat de care nu avem nevoie.

 6. Mihai Sica Mioara

  Pentru ca sunt romanca si iubesc traditiile romanesti aleg Dragobete. Iubirea ar trebui sarbatorita in fiecare zi, nu numai de Dragobete sau de Sf Valentin. Iubiti-va mult!!!

 7. Valentin

  Aleg Sfantul Valentin pt ca pentru mine reprezinta o zi aparte, in care imi serbez si ziua, pt ca ma numesc Valentin, dar e si o zi in care imi pot exprima si mai mult dragostea ce i’o port iubitei mele!!

 8. giorgiana turcu

  Dragobetele este sarbatoarea iubirii la romani, asa ca aleg dragobetele,. e mai autentic decat inimioarele rosii de valentine

 9. Iulia Dromereschi

  Sincer? Noi le sarbatorim pe amandoua, pentru ca e dragalas si inocent sa ai mai multe pretexte — nu c-ar fi nevoie de ele, insa te ajuta sa te exprimi “tematic”, daca alegi asta!

  La nivel empiric insa, prefer Sf. Valentin, nu prin latura comerciala, ci prin legendele care stau in spatele sarbatorii si mai ales prin obiceiul felicitarilor cu Would You Be My Valentine?

 10. Mirela

  b) Dragobete
  Trebuie sa recunosc ca am celebrat mai mult Sf Valentin datorita curentului actual. Dar consider Dragotele o sarbatoare mai autentica decat cea a Sf. Valentin

 11. karoly sorin

  dragobetele…din patriotism.dar toti sarbatorim valentines day .dragobetele nu are parte de publicitate.nu suntem in stare sa luptam pt o sarbatoare romaneasca!!!

 12. Armand

  Dragobetele. Desi fiecare dintre ele este doar un surogat atata timp cat nu iti este dat sa traiesti iubirea fata de celalalt zi de zi.

 13. Mara Cristina

  Dragobetele.
  Deoarece este o sarbatoare tipic romaneasca si pana la urma noi suntem romani. 🙂 Nu avem nevoie de Valentine’s Day pentru a sarbatori dragostea. Ziua in care se sarbatoresc Dragobetele este mult mai importanta pentru poporul roman. Un trandafir, o cutie de ciocolata, gesturi mici… si e de ajuns.

 14. Anghel Andreea

  Aleg varianta b, Dragobetele deoarece sunt nascuta in aceasta frumoasa si romantica zi, de 24 februarie si sper, sa-mi aduca noroc in acest caz. 🙂

 15. Paul

  Chiar trebuie sa alegem ? 😀 Mie imi plac amandoua 😀 Dar daca chiar trebuie sa aleg, aleg varianta b) Dragobete ( Iubeste Romaneste)

Comenteaza acest articol

Castiga unul dintre cele 3 pachete de cinci carti oferite de Editura ALLFA

by   1 min
402