Home > Castiga 5 invitatii duble la concertul Anouar Brahem

Castiga 5 invitatii duble la concertul Anouar Brahem

Pentru ca speram sa avem printre cititorii site-ului cat mai multi iubitori de jazz avem un concurs special pentru ei, la care poti castiga 5 invitatii duble la concertul Anouar Brahem Quartet, care va avea loc in data de 27 octombrie la Sala Radio, Bucuresti.

Faimos pentru modul inovator in care imbina influentele originii sale tunisiene cu muzica clasica, folk si jazz, Brahem s-a bucurat de un concert cu sala plina in noiembrie anul trecut. Cvartetul este intregit de Claus Gesing – bass clarinet, Bjorn Meyer- chitara bass si Khaled Yassine – percutie.

Anul acesta revine sa ne incante cu un concert dedicat memoriei poetului palestinian Mahmoud Darwish, intitulat “THE ASTOUNDING EYES OF RITA“.

Fanilor, iubitorilor de gen sau curiosilor vrem sa le dam posibilitatea de a participa la eveniment, iar pentru acest lucru va invitam sa raspundeti la urmatoarea intrebare “In ce an s-a nascut Anouar Brahem?”

Concursul se desfasoara intre 18 si 25 octombrie, iar castigatorii vor fi selectati aleatoriu din totalul de comentarii. Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatorii sunt Cristina N., Inna81, Derzsi Melinda-Kinga, Oana Adela Mariana, Turcu Iulian. Felicitari si va asteptam la concursurile urmatoare!


Comenteaza acest articol

Castiga 5 invitatii duble la concertul Anouar Brahem

by   1 min
25