Home > Castiga o invitatie dubla la GRADINILE GROAZEI

Castiga o invitatie dubla la GRADINILE GROAZEI

Vineri, 30 noiembrie, nu e nevoie sa cunoasteti un sarbatorit ca sa aveti un pretext de a iesi in oras, pentru ca Teatrul Odeon va invita la piesa “Gradinile Groazei, incepand cu ora 19.30.

Printre actori se numara: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Ioan Batinaş, Marius Damian.

Pe scurt:

Sigi şi Sonni se instalează la ţară. Chimistul visător şi agila proprietară de boutique îşi împlinesc astfel visul unei vieţi idilice. Doar că aleg să se mute în vecinătatea imediată a fratelui lui Sigi, Friedo, muncitor, şi a soţiei acestuia, Frieda, casnică şi mamă a cinci copii. În acest moment are loc o ciocnire între două lumi incompatibile. Frieda şi Friedo, doi oameni mai din topor,  îi şochează pe intelectualii de la oraş cu stilul lor de viaţă, iar pentru că Frieda tocmai urmează la Şcoala Populară un curs de istorie a celui de-al treilea Reich, cele de mai sus se servesc asezonate cu observaţii semidocte. Până când se ajunge la inevitabila escaladare a conflictului: cele două femei poartă Războiul Total prin grădinile din faţa şi din spatele caselor.

După premiera absolută de la Deutsches Schauspielhaus din Hamburg, din1997, Grădinile groazei a fost reluată pe numeroase scene şi tradusă în diferite limbi – montarea franceză a făcut chiar un turneu în Africa.

Durata spectacolului: 2h fara pauza

Pentru a castiga aceasta invitatie, va invitam sa ne spuneti de ce va doriti sa vedeti aceasta piesa. Concursul se desfasoara intre 23 si 29 noiembrie. Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatoarea este Adela Bartolomei. Felicitari!


Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la GRADINILE GROAZEI

by   1 min
35