Home > Agenda > stiri > Castiga o invitatie dubla la spectacolul 3D „Lacul Lebedelor”

Castiga o invitatie dubla la spectacolul 3D „Lacul Lebedelor”

Arta clasica se armonizeaza cu tehnologia moderna pentru a crea un eveniment fastuos in cinstea implinirii a 275 de ani de la nasterea baletului clasic rus: transmiterea in direct a unei reprezentatii de exceptie a corpului de balet al Teatrului Mariinsky din Sankt Petersburg. „Lacul lebedelor”, cel mai aclamat balet al lui Tchaikovsky este astfel primul spectacol transmis in direct in format 3D, filmat cu tehnologia 3D utilizată in filmele Avatar, Hugo si Life of Pi. Celebrul spectacol de balet se intoarce in orasul in care a fost creat, unde faimosul corp de balet al Teatrului Mariinsky, in frunte cu Ekaterina Kondaurova in rolul lui Odette/Odile, va straluci la adevarata sa valoare.

„Lacul lebedelor” va putea fi urmarit in direct pe 6 iunie, de la ora 20.15, la Grand Cinema Digiplex. Iubitorii de balet sunt invitati sa traiasca o experienta cinematografica de neuitat alaturi de reprezentanti de seama ai teatrului rus. Pentru a nu rata aceasta transmisiune unica, Grand Cinema Digiplex si Revista Tabu iti ofera ocazia de a castiga oinvitatie dubla la marele spectacol. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu la intrebarea: din ce oras va fi transmis spectacolul „Lacul Lebedelor”?

Concursul se desfasoara intre 3 si 5 iunie. Castigatorii vor fi anuntati telefonic sau prin e-mail si vor putea ridica invitatia de la biroul Concierge al Grand Cinema Digiplex.

Am incheiat concursul, iar castigatoarea unei invitatii duble este Pralea Mariana. Felicitari!

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 7 mai!

24 Responses

  1. Anghelica Florescu

    spectacolul de balet va fi transmis in direct, din orasul Sank Petersburg. desigur, ar fi o mare bucurie, un cadou deosebit, sa castig aceste doua invitatii. Succes in tot ce va propuneti !

  2. Silviu

    Vreau sa stiu si eu,cine a castigat acest concurs. Asa ar fi normal sa afle si cei care s-au inscris.

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la spectacolul 3D „Lacul Lebedelor”

by   1 min
24