Home > Agenda > stiri > Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

Fondat in 1959, NDT si-a propus sa se concentreze pe explorarea noilor forme si tehnici de dans, deosebindu-se de traditionalul Dutch National Ballet. Astazi, NDT sustine peste 150 de spectacole pe an in destinatii diverse, de la Haga, Londra si Madrid pana la New York si Singapore.

Acest program variat prezinta atat nume noi in NDT, cat si altele deja bine cunoscute, acompaniate live de Holland Symfonia. Programul contine spectacolul Studio 2 (creat de coregrafii casei, Sol Léon si Paul Lightfoot) si Dream Play, un balet abstract, dar narativ, coregrafiat de suedezul Johan Inger.

“O seara cu…EKMAN” este un spectacol de dans contemporan, ce face parte din programul de 4 reprezentatii al Netherlands Dance Theatre, si care va fi transmis in urma evenimentului din 19 aprilie 2013 de la Haga.

Pe 30 mai, asadar, va asteptam la Grand Cinema Digiplex din Baneasa , incepand cu ora 21.00. Spectacolul dureaza 2 ore si 20 de minute, iar pentru a putea castiga o invitatie va invitam sa raspundeti, printr-un comentariu, la intrebarea: din ce tara este transmis spectacolul trupei Nederlands Dans Theatre?

Concursul se desfasoara intre 23 si 29 mai. Castigatorii vor fi anuntati telefonic sau prin e-mail si vor putea ridica invitatia de la biroul Concierge al Grand Cinema Digiplex.

Articole asemanatoare
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

21 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la spectacolul Netherlands Dance Theatre

by   1 min
21