Home > Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon – piesa Nefericitii

Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon – piesa Nefericitii

Sambata, 24 noiembrie, pe scena Teatrului Odeon va fi jucata piesa “Nefericitii”, in regia Zsuzsánnei Kovács.

Distributia include urmatoarele nume: Tania Filip, Ioan Mihai Cortea, Sabrina Iaschevici, Ioana Marcoi/ Stefana Manta, Sanziana Tarta/ Ioana Ancea, Silviu Debu, Corneliu Ulici.

Spectacolul Nefericiţii, dupa piesa lui Füst Milán, prezintă o lume impotmolita pe marginea societatii, iar personajele ei sunt, fara exceptie, nefericiti. Nefericirea nu este rezultatul determinarilor sociale, al credintelor si prejudecatilor, al maniilor si principiilor, astfel devine inutila analiza:  de ce sau cum au ajuns personajele in aceasta situaţie. Nefericirea nu este o consecinţa, este o stare de existenţa. Nefericirea exista, in general.

Füst Milán (1888 – 1967, Budapesta) a scris piesa Nefericiții in 1914 inspirat de o stire dintr-o revista. Piesa a ramas necunoscuta pentru regizori pana in a doua parte a anilor saizeci.

Spectacolul se joaca in Sala Studio, incepand cu 19.30, iar castigatorii isi vor gasi numele la casa de bilete a Teatrului Odeon, Bucuresti.

Pentru a castiga o invitatie dubla, va invitam sa ne spuneti care  a fost ultima piesa de teatru la care ati mers. Concursul se desfasoara intre 21 si 23 noiembrie, asadar asteptam inscrierile doritorilor cat mai curand.

Castigatorii vor fi desemnati aleatoriu din totalul de comentarii.

Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatorul unei invitatii duble este Razvan B. . Felicitari si nu ratati urmatoarele invitatii si concursuri!
Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon – piesa Nefericitii

by   1 min
38