Home > concurs > Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon

Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon

Urmatoarea invitatie dubla oferita de Tabu si Teatrul Odeon, din seria concursurilor fulger, este pentru piesa “Blifat”.

In distributie sunt incluse nume precum Laurenţiu Lazăr, Angela Ioan, Mihai Smarandache, Ioana Anastasia Anton, copilul David Petcu si este realizata in regia lui Alexandru Mihail. “Blifat” se va juca duminica, 7 octombrie, in Sala Studio a teatrului.

Pentru a castiga aceasta invitatie asteptam comentariile voastre in care ne spuneti care din urmatoarele elemente credeti ca dau savoare unei piese de teatru:
a) actorii
b) decorul
c) regia
d) tema sau textul de baza
e) sala
f) alte elemente – care?

Concursul se incheie maine (sambata), la ora 15.00. Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatoarea este Tudorache Caterina. Felicitari!

Articole asemanatoare
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

6 Responses

 1. ATANASIU-RAILEANU FLORINA

  Actorii si textul fac de obicei deliciul unei piese de teatru.Adevarat ca uneori si publicul este important dar pot trece peste mici inconveniente pentru a vedea o piesa buna.

 2. tudorache caterina

  Cred ca actorii si regia fac totii banii la un spectacol. Actorii pot juca si pe strada,daca sunt talentati si au ce spune,atrag spectatorii ca un magnet . Avam actori talentati,ei sunt o valoare pe care ar trebui s-o exploatam mai mult.Avam nevoie de cultura si relaxare.

 3. tudorache daniel ionut

  Actorii ,prin talentul lor,fac spectacol cu sau fara decor. Si regizorul,cel care ii indruma,este foarte important dar,in fata publicului sta,El,Actorul-cu talentul,tracul si puterea de atractie cere il caracterizeaza.

 4. Alina

  In viziunea mea, actorii sunt pe primul plan, urmati de regie si tema textul de baza, iar in final decorul pe acelasi loc. Sala conteaza prea putin pentru mine.

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon

by   <1 min
6