Home > Agenda > stiri > Castiga o invitatie dubla la spectacolul LA DONNA DEL LAGO

Castiga o invitatie dubla la spectacolul LA DONNA DEL LAGO

Daca simtiti nevoia sa va racoriti cu un suc, fara a simti ca pierdeti timp pretios evitand caldura, luni seara va invitam la un spectacol plin de emotie.

LA DONNA DEL LAGO este o opera in 2 acte, interpretata in limba italiana si cu durata de 3 ore si 20 de minute, in care includem o pauza. Spectacolul va avea loc luni, 27 mai, incepand cu ora 20.45.

Bazata pe poemul „The Lady of the Lake” de Sir Walter Scott, „La donna del lago” este una dintre cele mai stralucite opere romantice italiene. Actiunea se petrece in Scotia renascentista, unde regele James V se indragosteste de Elena, o femeie promisa lui Rodrigo, liderul clanului inamic. Insa Elenei ii este drag un tanar erou pe nume Malcom, iar intriga se complica. Confruntarea dintre rege si Rodrigo este punctul culminant al spectacolului, interpretat impecabil de cei doi tenori, Juan Diego Flórez si Colin Lee. „La donna del Lago” promite sa fie o experienta nemaipomenita.

Distributie: Joyce DiDonato, Juan Diego Flórez, Daniela Barcellona, Simón Orfila, Colin Lee

Compozitor: Gioachino Rossini

Concursul se desfasoara intre 22 si 27 mai, ora 12.00, castigatorii urmand sa fie desemnati prin tragere la sorti si anuntati telefonic in cursul zilei de luni. Invitatia va putea fi ridicata de catre beneficiar direct de la biroul de Concierge al Grand Cinema Digiplex.

Pentru a castiga aceasta invitatie insa va invitam sa raspundeti pana luni la intrebarea: in ce tara se petrece actiunea operei La Donna del Lago?

Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatorul unei invitatii duble este Christofer. Felicitari!

Articole asemanatoare
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

28 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga o invitatie dubla la spectacolul LA DONNA DEL LAGO

by   1 min
28