Home > concurs > Castiga o pereche de pantofi oferiti de Hannami Shoes

Castiga o pereche de pantofi oferiti de Hannami Shoes

Cel mai bun mod de a uita de vremea urata de afara este cu siguranta o pereche eleganta de pantofi. Nimic nu incalzeste ziua unei femei mai bine decat rafturile pline de incaltamine, haine si acesorii din dressing-ul acesteia.

Hannami Shoes este un brand tanar, ce se adreseaza femeilor cosmopolitane puternice si rafinate. Folosind cele mai fine si rezistente materiale, din piele naturala, de la prestigiosi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirma prin calitatea produselor lucrate manual, in editii limitate de lux.

In parte mister, in parte provocare, in parte simbol nocturn, in parte diurn, pantofii Night Rainbow reprezinta piesa cheie din prima colectie Hannami, editie limitata. Ganditi drept un etalon de elganta si rafinament, intr-o combinatie unica de piele intoarsa neagra si piele sidefata, Night Rainbow iti vor evidentia eleganta si stilul de la inaltimea unui toc de 10 cm, cu o platform de 1cm. Cele doua barete, in valuri de sidef, cu catarame si accesoriu auriu,  sustin cu finete glezna, exprimand intregul rafinament si rasfat de care se bucura fiecare femeie ce poarta pantofii Hannami.

Pentru a castiga aceasta pereche superba de pantofi va invitam sa raspundeti, printr-un comentariu, la intrebarea: “Cum se numeste perechea de botine, ce se afla acum pe site in editie limitata?”

Concursul se desfasoara in intervalul 30 ianuarie – 10 februarie, iar castigatorii vor fi anuntati pe site si contactati prin e-mail sau telefonic.

Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatorea  este: Ligia Estera

Articole asemanatoare
linia bikinilor
Cum să-ți epilezi corect linia bikinilor ca să eviți iritațiile pielii
Pas du Tout prezinta METHODISTA – FW 2014-2015 Collection
Inaugurare POEMA in AFI Palace Cotroceni
Mainile sus!

Loading...

314 Responses

  1. Marius Marculescu

    Pe site apar in editie limitata botinele Happy Brownie si daca totul va merge bine sotia are marimea 36.Multumesc!

  2. MARICA TITA

    In prezent Hannami prezinta in editie limitata o frumoasa pereche de botine din piele intoarsa, Happy Brownie.

Comenteaza acest articol

Castiga o pereche de pantofi oferiti de Hannami Shoes

by   1 min
314