Home > Fără categorie > Castiga probioticul de ultima generatie de la Secom®

Castiga probioticul de ultima generatie de la Secom®

Jarro-Dophilus® + FOS este un probiotic de ultima generatie continand 3,4 miliarde de bacterii probiotice/capsula, grupate in 6 tipuri de tulpini cu spectre diferite de actiune. In plus, are in compozitie si prebiotice (FOS), fibre insolubile care potenteaza efectul probioticelor si actioneaza pana la nivelul intestinului gros, acolo unde probioticele nu pot ajunge fara ajutorul prebioticelor.

Jarro-Dophilus®+FOS ajuta la reactivarea a peste 90% dintre bacteriile probiotice din organism in doar 90 de minute de la administrare. Jarro-Dophilus®+FOS contribuie la modularea imunitatii si la echilibrarea florei organismului. Produsul este recomandat in dezechilibrul florei microbiene intestinale, infectii cu E. coli, infectii vaginale, urinare, digestive si cutanate, constipatie, balonare, flatulenta, diaree, indigestie si sindrom de intestin permeabil. De asemenea, Jarro-Dophilus®+FOS contribuie la reducerea intolerantei la lactoza.

Jarro-Dophilus® + FOS face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Jarro-Dophilus® + FOS este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

In perioada 01 iulie – 30 septembrie 2011, Secom te asteapta cu cea mai buna oferta a sezonului. Fiecare flacon de Jarro-Dophilus®+FOS contine o cantitate dubla de capsule la acelasi pret: 200 de capsule in loc de 100!

Inscrie-te in concurs in perioada 18 iulie – 31 iulie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 2 produse naturale Jarro-Dophilus® + FOS de la Secom®!

Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti si anuntati in cadrul acestui articol in zilele de 25 iulie si 1 august.

Care sunt avantajele produsului natural Jarro-Dophilus®+FOS:

a. Numar mare de bacterii si tulpini probiotice

b. Dublu la acelasi pret

c. Toate variantele de mai sus

Castigatorul din 25 iulie este: Raduta Raluca

Castigatorul din 1 august este: Mihaela Dragu


Comenteaza acest articol

Castiga probioticul de ultima generatie de la Secom®

by   1 min
126