Home > concurs > Castiga un curs de machiaj oferit de ABA Make-up Academy!

Castiga un curs de machiaj oferit de ABA Make-up Academy!

20150512_1412571Fiecare femeie are frumusetea sa, insa pentru a-si evidentia frumusetea trebuie sa stie sa se machieze. Tabu impreuna cu scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY te invita sa descoperi arta machiajului in cadrul unui curs de 12 saptamani, AFTER WORK. De-a lungul celor 12 sedinte vei invata de la cum se alege si aplica fondul de ten si pana la machiaje de seara, dar si tehnicile si etapele unor astfel de machiaje. Valoarea acestui curs este de 1800 lei.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

  1. Da share paginii de concurs pe profilul tau de Facebook
  2. Lasa-ne un comentariu pe site (la acest articol) cu raspunsul la intrebarea “Cine este trainer-ul scolii de machiaj?” si completeaza datele tale personale din campurile formularului.

ABA MAKE-UP ACADEMY este un program educational, profesional conceput ce isi doreste sa instruiasca femeile in arta machiajului. In portofoliul de cursuri au programe de instruire pentru incepatori si avansati, intensive sau after work. Detalii puteti gasi pe www.abacademy.ro

Cochetezi cu ideea de a urma un curs de machiaj? Iti doresti sa urmezi un curs in domeniu  pentru ca vrei sa inveti tehnici si tipuri de machiaj care sa iti puna in valoare frumusetea si sa iti cosmetizeze imperfectiunile?

Aspiri sa devii unul dintre cei mai buni make-up artisti, ai talent la machiaj, ai fost incurajata de cei dragi sa urmezi o cariera in aceasta directie, insa simti ca sunt elemente in machiajul tau ce nu te multumesc. Iti doresti sa descoperi tehnicile, produsele, tipurile de machiaj si alte trucuri care sa te faca sa devii mai bun decat esti in aceasta arta?

Te invitam sa descoperi complexa arta a machiajului la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY, unul dintre cei mai buni furnizori de cursuri de machiaj, ce au dezvoltat programe de instruire adaptate in functie de programul tau, de cat de repede inveti, de necesitatile tale.

Castigatoarea concursului este: 

Dana Tarba 
Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
make-up pentru petreceri
12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători
make-up
14 trucuri de make-up pentru femeile mai în vârstă

6 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga un curs de machiaj oferit de ABA Make-up Academy!

by realitatea   1 min
6