Tabu
Concurs

Castiga un nou pachet de carti din partea Editurii Herald

Al doilea pachet de carti de la Editura Herald este pregatit sa infrumuseteze timpul liber al unui viitor castigator.

De aceasta data, cele trei titluri sunt din aria dezvoltarii si explorarii undor teme precum religia, meditatia si terapia. Speram sa va placa si sa va bucurati de fiecare in parte!

Pachetul include, asadar:

1) Religie si stiinta – autor Bertrand Russell

Examinand episoadele in care descoperirile stiintei s-au ciocnit cu doctrina crestina sau interpretarile biblice ale epocii, de la Galileo si revolutia copernicana pana la descoperirile medicale ale anesteziei si vaccinarii, Russell indica rasturnarile si reevaluarile constante ale sistemelor noastre de credinta de pe parcursul istoriei. In plus, autorul identifica si acele zone in care inca mai exista controverse asemanatoare intre stiinta moderna si Biserica. (sursa: site-ul Editurii Herald)

2) Terapia prin flori autor Edward Bach

Terapia originala cu remedii florale Bach se bazeaza pe descoperirile medicului si filozofului englez Edward Bach care, inspirat fiind, intr-un moment dificil al vietii sale, intelege legatura intre corpul si spiritul uman. (sursa: site-ul Editurii Herald)

3) Meditatia si viata cotidiana – Rabten Geshe

Cartea de fata cuprinde doua invataturi de mare insemnatate: “Starile constiintei” si “Meditatia si viata cotidiana”. Starile constiintei trateaza despre unul dintre subiectele cele mai importante ale buddhismului. (…) Cea de a doua parte a volumului, Meditatia si viata cotidiana, contine instructiuni indispensabile tuturor celor care doresc sa se dedice in mod serios practicii meditatiei. (sursa: site-ul Editurii Herald)

Concursul dureaza intre 30 ianuarie si 6 februarie, iar pentru a-l castiga va invitam sa raspundeti la intrebarea: care dintre cele 3 componente (religie, meditatie, terapie) vi se pare mai utila in viata de zi cu zi?

Castigatorul va fi desemnat aleatoriu din totalul de comentarii. Mult succes!

Am incheiat concursul, iar castigatoarea este Antoanela.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Ultima temă a concursului “Tabu caută designer”

realitatea

Å¢inută de club, Leanca!

realitatea

Castiga un pachet de carti pentru suflete pereche

Å¢inuta de brunch, Adriana!

realitatea

Castiga unul din cele 10 vouchere cadou de la BeeNuts!

realitatea

Å¢inută de club, Mădălina!

realitatea

263 comentarii

Scrie un comentariu