Home > Castiga un nou set Klorane Cure de Force

Castiga un nou set Klorane Cure de Force

Asa cum am promis, revenim cu cel de-al doilea set Klorane Cure de Force.

Aceasta gama este construita special pentru a proteja sau trata parul deteriorat in urma diferitelor schimbari din mediu, a stresului sau a modificarilor hormonale. Unele dintre cele mai des intalnite consecinte ale acestor factori sunt subtierea si caderea parului.

Acest fenomen, numit si alopecie reactionala, este de cele mai multe ori reversibil. Pentru a preveni totusi aparitia acestor deteriorari si pierderi Laboratoarele Klorane au dezvoltat gama Cure de Force, care concentreaza doua ingrediente active naturale si fac din ingrijirea parului un ritual placut si relaxant.

Gama Klorane Cure de Force contine o formula inovatoare brevetata, pe baza de chinina – compus activ de cofeina – si este destinat tratarii caderii parului si a parului lipsit de stralucire. Un singur flacon reprezinta un tratament complet.

Tratamentul se aplica doar de 2 pana la 3 ori/saptamana timp de 6 saptamani pe parul uscat sau umed. Premiul cuprinde intreaga gama Klorane Cure de Force:  Sampon chinina 200ml, Balsam chinina 150ml, Tratament Cure de Force 125 ml si geanta Klorane, Vanity Klorane.

Valoare totala premiu: 320 ron (valoarea produselor = 250 ron). Pentru a-l castiga trebuie sa raspundeti, intre 20 si 27 septembrie, printr-un comentariu pe site la intrebarea: “Este parul lung inca o caracteristica a feminitatii?”. Castigatorul va fi desemnat aleatoriu din totalul de comentarii.

Am incheiat concursul, iar castigatorul setului KLORANE este Mihai Florin. Felicitari!


Comenteaza acest articol

Castiga un nou set Klorane Cure de Force

by   1 min
272