Tabu
lifestyle

Câştigă un Porsche 911 cu MARTINI®

martini porsche MARTINI®, liderul mondial în vermut și vinuri spumante, lansează la nivel internațional, inclusiv în România concursul “Câştigă un Porsche 911 cu MARTINI®”, ce se desfășoară în perioada 29 mai 2014 – 13 iulie 2014.

 Fiecare achiziție de sticlă cu etichetă răzuibilă de MARTINI Bianco, MARTINI Rosso, MARTINI Rosato, MARTINI Extra Dry, MARTINI Asti, MARTINI Brut, MARTINI Prosecco, MARTINI Royale Bianco, MARTINI Royale Rosato și MARTINI Rose reprezintă o șansă în plus pentru participanți de a câștiga marele premiu, un Porsche 911, dar și alte premii zilnice sau săptămânale marca Williams MARTINI Racing™: șepci, cămăși, căști, brelocuri, jachete impermeabile.

Concursul se desfășoară în trei runde, în fiecare dintre acestea concurenții urmărind obținerea celor mai bune rezultate, putând astfel trece de la o etapă la cealaltă. Perioadele de desfășurare sunt: runda întâi – între 29 mai 2014 și 13 iulie 2014 , runda a doua – între 14 iulie 2014 și 31 iulie 2014 și runda a treia – între 5 septembrie 2014 și 7 septembrie 2014.

Primele două runde se desfășoară pe pagina de internet MARTINI® www.martini.com/ro/racing și pe cea de Facebook www.facebook.com/martini. Finaliștii celei de-a doua runde, din toate țările participante, se vor întrece pentru marele premiu într-o probă care va fi dezvăluită de către MARTINI® la data de 6 septembrie 2014, în cadrul unei excursii organizate în Italia.

Concursul se adresează tuturor persoanelor cu capacitate legală deplină și rezidente în România, având vârsta de peste 18 ani, care s-au înregistrat pe pagina de concurs (www.facebook.com/martini) sau care au un cont personal valabil pe Facebook.

Regulamentul concursului ”Câștigă un Porsche 911”: http://bit.ly/1ld75UQ.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai stupide greseli din filme (FOTO)

50 Cent vrea să cânte cu Robbie Williams

realitatea

Owl City – Fireflies

realitatea

EBA se numeste in continuare “Elena Basescu”! Alte DETALII de la NUNTA!

realitatea

PRINTESA DIANA: Fotografia interzisa a fost publicata!

Band of Creators lanseaz serviciul try&buy

Scrie un comentariu