Home > Castiga un weekend la Antwerp

Castiga un weekend la Antwerp

Atunci cand vine vorba de concedii sau mini-concedii, niciodata nu sunt prea multe. De aceea, in intervalul 24 – 26 august 2012,3 persoane pot castiga un weekend la smart times 2012, cu bilete de avion, cazare la hotel de 3 stele, vouchere food&beverage si acees la toate evenimentele smart times.

Mai mult, cele trei invitatii sunt pentru doua persoane, fie ca e un/o prieten(a), sotul/ sotia sau fiul/fiica. Fiecare participant poate castiga, insa, un singur premiu. Programul evenimentului este unul de relaxare, plin de surprize placute:  tur cu bicicleta smart ebike, volei pe plaja, show-uri de cascadorii, gratar sau concerte.

Castigatorii concursului nu trebuie sa fie posesorii unei masini smart ci doar a unui permis de conducere categoria B, astfel incat sa poata beneficia de activitatile care implica sofatul, deci sa aiba implicit varsta minima de 18 ani.  Mult mai multe detalii vor veni pe mail pentru cei care vor castiga.

Concursul se desfasoara in intervalul 17 – 22 iulie, iar pentru a putea merge la Antwerp trebuie doar sa ne spuneti intr-un comentariu ce va place cel mai mult la masinile smart. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in cursul zilei de luni, urmand a fi contactati ulterior de organizatori pentru formalitati.

Mult succesc tuturor!

Concursul a luat sfarsit, iar castigatorii sunt Dimitrie Selu (Bucuresti), Viorel Stamati (Galati) si Anghel Emilia (Bucuresti). Felicitari si distractie placuta!


Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga un weekend la Antwerp

by   1 min
242