Tabu
Image default
Concurs

Câştigă una dintre cele trei cărţi oferite de Editura ALL

Luna aceasta punem la bătaie un set de trei cărţi oferite de Editura ALL,  cărţi  învăluite într-o aură culturală, ce te invită să călătoreşti în vremuri istorice ieşite din comun.

Aşadar, în perioada 13-20 februarie puteţi câştiga:

1. Între acte, de Radu Beligan – o culegere de însemnări, cugetări, rememorări și comemorări care constituie tot atâtea documente ale istoriei și filosofiei teatrului. Fie că istorisește o anecdotă, fie că povestește o întâlnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu, fie că alcătuiește tablouri succinte și grăitoare ale monștrilor sacri ai scenei românești, fie că face subtile analize conceptuale ale fenomenului teatral, Radu Beligan rămâne inconfundabil.

2. Oraşele invizibile, de Italo Calvino – istoria oraşelor în care trăim azi:  Diomira, oraşul cu şaizeci de cupole de argint şi un teatru de cristal. Isidora, oraşul în care ajungi la bătrâneţe, când dorinţele sunt deja amintiri. Zair, oraşul trecutului. Anastasia, oraşul zmeielor şi al femeilor, care te face sclav. Armilla, oraşul fără case. Octavia, oraşul-păianjen. Toate sunt oraşe ale minţii, locuri ale conştiinţei, ipostaze ale Veneţiei lui Marco Polo.

3.Cheia, de Simon Toyne – povestea misterioară a lui Liv, care va schimba omenirea.  În străvechiul oraş turcesc Ruina, ziarista americană Liv Adamsen zace într-o rezervă izolată, uitându-se la pereţii goi ca memoria ei. Ştie că a intrat în monumentala Citadelă din inima Ruinei, dar nu-şi mai aminteşte decât de întuneric. Ceva straniu o tulbură, o voce interioară care îi şopteşte că ea este „cheia“. Dar cheia de la ce? Pentru un mercenar care operează în deşertul sirian, Liv ar putea descifra unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii.

Pentru a intra în tragerea la sorţi trebuie să ne spuneţi care este oferta Editurii ALL în luna iubirii.

Uram succes castigatorilor!

Concursul s-a incheiat, iar castigatorii sunt: Badea Laurentiu Mihai,  Radu Cristina si Aliciuc Ciprian.

ARTICOLE SIMILARE

CONCURS: Liber la fantezie cu Logitech – ÎNCHEIAT

realitatea

Jurnal de călătorie, Andrada – Barcelona!

realitatea

Castiga unul din cele 10 seturi Colgate

Tabu caută: Votează echipa Loredanei!

realitatea

Câștigătoarea primei săptămâni de concurs

realitatea

Å¢inuta de brunch, Lavinia!

realitatea

62 comentarii

Scrie un comentariu