Home > concurs > Castiga unul din cele 3 pachete profi detartraj oferite de LLL Dental

Castiga unul din cele 3 pachete profi detartraj oferite de LLL Dental

Pentru ca sanatatea dentara este foarte importanta, iti oferim sansa de a castiga unul dintre cele 3 pachete profi pentru detartraj la clinica LLL Dental.

Pachetul profi este un pachet de profilaxie mai complex, destinat cu precadere pacientilor cu coloratii (pe suprafata dentara).
Airflowl-ul, care  este punctul  forte al acestui pachet de profilaxie este un dispozitiv care utilizeaza un jet de apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu. Prin jetul “proiectat” de airflow se asigura o curatenie  intensa a zonelor mai greu accesibile (zonele intradentare si sub lucrarile fixe  cimentate pe dinti). Acest pachet de profilaxie asociaza un detartraj ultrasonic, cu airflow-ul si periajul profesional. La sfarsitul tratamentului profilactic  se maseaza gingiile cu acid hialuronic pentru a-i reda supletea si elasticitatea, iar dumneavoastra va veti bucura de o senzatie de prospetime si de o respiratie placuta.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi?

1. Da like paginii LLL Dental  

2. Da like paginii Tabu 

3.  Lasa-ne in comentariu pe site (la acest articol) cuvantul “particip” si completeaza datele tale de contact din campurile formularului.

“Diferenta pe care o aduce clinica LLL Dental vine din traditia de familie si din experienta acumulata in cei peste 60 de ani de activitate a celor trei generatii de medici dentisti care ii reprezinta. Clinica pune la dispozitie servicii complete de stomatologie:  implantologie, chirurgie dentara, estetica dentara, parodontologie, ortodontie!”

Concursul se desfasoara in intervalul 11 septembrie – 21 septembrie. Mult succes!

Am inchis concursul! Castigatorii sunt:

Popa Roxana Elisabeta

Varga Marton

Culbece Claudia

Felicitari tuturor!

 

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

72 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga unul din cele 3 pachete profi detartraj oferite de LLL Dental

by   1 min
72