Tabu
Concurs

Câştigă unul din cele 3 seturi Galenic Ophycee

Pentru că fiecare femeie îşi doreşte să aibă un ten frumos şi tânăr, lipsit de riduri sau imperfectiuni, tabu.ro impreuna cu firma de cosmetice Galenic  s-au gândit la o soluţie pentru dumneavoastră.

Inovațiile de produs și formule sunt deseori decisive atunci când vorbim de soluții pentru tinerețea tenului. După 30 de ani de cercetare, Laboratoarele Pierre Fabre au ajuns la un rezultat extraordinar, de care beneficiază acum gama Galenic Ophycee – o inovație care permite utilizarea completă a tuturor ingredientelor active din alegele albastre, extractul care stă la baza produselor din gamă.

Astfel, proprietățile algelor albastre acționează pentru prima dată și la nivelul microvaselor cutanate, componentele esențiale ale tinereții pielii. Ridurile sunt umplute din interior, pielea iși redobândește fermitatea, este transformată și își recapătă tinerețea naturală.

Algele albastre de apă dulce conțin ingrediente active anti-age cu eficacitate demonstrată în regenerarea pielii. Rezultatele arată că are loc o creștere  de până la 31% de noi celule pentru umplerea ridurilor, conţin de 2 ori mai mult acid hialuronic natural pentru fermitatea pielii,  ridurile sunt umplute din interior și piele devine mai fermă.

Concursul se desfăşoară în intrevalul 14 – 24 noiembrie şi tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne spuneţi “Ce beneficii vă oferă algele albastre?”, printr-un comentariu. Cele trei câştigătoare se vor putea bucura de câte un set format dintr-un breloc şi o cremă Galenic Ophycee  cu efect de lifting şi întinerire pentru ten normal/mixt.
Mult succes!

Am încheiat concursul, iar cei trei câştigători Galenic Ophycee sunt:  Leonard A., Popescu Eugenia Loredana, Dumitrascuta Roxana. Felicitări!

ARTICOLE SIMILARE

CONCURS: Trăiește primăvara cu Tabu.ro și Amway ÎNCHEIAT

realitatea

Å¢inută de cocktail, Roxy!

realitatea

Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

realitatea

Tabu caută: Votează echipa Georgianei!

realitatea

CONCURS: Răsfață-te la Spa! ÎNCHEIAT

realitatea

Mariana

realitatea

169 comentarii

Scrie un comentariu