Home > concurs > Castiga unul din cele 5 geluri intime Canogel

Castiga unul din cele 5 geluri intime Canogel

Pielea ta nu este la fel pe toată suprafața corpului. Zonele sensibile au nevoie de o îngrijire specială. Tocmai de aceea, Bayer Consumer Care a creat Canogel, cel mai nou produs cosmetic cu o formulă unică și completă pentru curățarea și protejarea zonei intime.

Canogel, cel mai nou produs cosmetic marca Bayer Consumer Care, este acum în farmacii. Canogel este un gel de uz extern, special formulat pentru curățarea și protejarea zonei intime feminine.

Beneficiind de o experiență de peste 150 de ani, Bayer Consumer Care a dezvoltat acest produs inovator, cu o formulă unică și completă. Datorită conținutului său de glicină, Canogel are proprietăți calmante dovedite, reducând intensitatea disconfortului chiar de la prima utilizare.

Canogel este testat dermatologic și nu conține coloranți. Preț începând de la 30 lei. Produsul este disponibil în farmacii.

Concursul se desfăşoră în intervalul 4-11 februarie, iar pentru a câştiga unul din cele 5 geluri comentaţi la postarea de concurs cu textul “particip” şi completaţi toate datele solicitate.

Am incheiat concursul, iar castigatorii sunt: Cristina Tabacaru, Mariana Vieru, Ana-Maria Mihalcea, Macrina Bleotu, Mihaela Grigoras.

Articole asemanatoare
Amy Winehouse îndeamnă femeile să-și îngrijească vaginele
Confort intim

Loading...

170 Responses

Comenteaza acest articol

Castiga unul din cele 5 geluri intime Canogel

by   1 min
170