Home > concurs > Castiga unul din cele 5 romane „Cercul lui Solomon”!

Castiga unul din cele 5 romane „Cercul lui Solomon”!

Daca cititul este important pentru tine si este o sursa de relaxare, saptamana aceasta ai sansa sa castigi unul din cele 5 romane semnate de autoarea Andreea Gurban, „Cercul lui Solomon”.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

  1. Da like paginii Tabu.
  2. Lasa-ne in comentariu pe site (la acest articol) raspunsul la intrebarea „De ce alegem o carte fizica in detrimentul unui PDF?” si completeaza datele tale de contact din campurile formularului.

Descrierea romanului

Pentru ca fiecare viata este o poveste spusa de Dumnezeu, Cercul lui Solomon rescrie parcursul a patru generatii (roman prin juxtapunere): prima si ultima parte releva ciclic memoriile experientei propriei, printr-o abordare de tip confesiv, iar nucleul romanului propulseaza actiunea intr-o Republica Cehoslovaca istovita de prima conflagratie, o lumea contradictorie ale carei resorturi arata neputinta si resemnare. Romanul contureaza pe o fresca istorica inceputurile umane, inceputuri care au crescut in uterul  geniului pustiu al lui Eminescu si al Luceafarului: amandoua in acelasi corp: Cercul lui Solomon – O lume a contradictiilor.

Pe data de 29 mai 2015 va avea loc lansarea romanului Cercul lui Solomon, primul manuscris tiparit al autoarei Andreea Gurban. Roman prin juxtapunere, avand structura circular de tip confesiune, nucleul fiind fictiune, opera reda simultan doua lumi: o lume arhaica a secolului trecut care prezinta o Republica Cehoslovaca istovita de prima conflagratie si cea de-a doua lume contureaza printr-o abordare confesiva memoriile propriei experiente.

Evenimentul de lansare va avea loc in Fratelli Espresso Bar, din Strada Nicolae Golescu, nr. 5, incepand cu ora 19:00.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Luiza U
Petronia Camara
Cristina Sece
Ioana-Violeta Filimon
Catalina Cotic

Articole asemanatoare
Concurs incheiat! Vara asta gatesti cu Vegeta si Eva! Fii unul din cei 3 castigatori!
Concurs INCHEIAT: Castiga una din cele 3 invitatii duble la Divertiland!
CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!
Concurs incheiat! Castiga unul din cele 5 seturi Le Petit Olivier!

Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga unul din cele 5 romane „Cercul lui Solomon”!

by Madalina Antal   1 min
0