Home > concurs > Castiga unul din cele 7 volume “Pe gaura cheii” ale Simonei Tanasescu!

Castiga unul din cele 7 volume “Pe gaura cheii” ale Simonei Tanasescu!

Vremea de afara ne obliga sa petrecem mai mult timp in casa si, pentru o relaxare completa, avem nevoie de o carte buna. De aceea, Tabu, impreuna cu autoarea Simona Tanasescu iti ofera sansa de a castiga unul din cele 7 volume „Pe gaura cheii”!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

  1. Da share paginii de concurs pe profilul tau de Facebook
  2. Lasa-ne in comentariu pe site (la acest articol) cuvantul “particip” si completeaza datele tale personale din campurile formularului.

“Pe gaura cheii” este prima carte dintr-o trilogie ce poarta numele de “Ciclul Vital Noua”, alaturi de urmatoarele doua volume “Prin Telescop” si “La Microscop”, ce-si vor face debutul incepand cu luna octombrie a acestui an.
Autoarea Simona Tanasescu, sau omul vinovat de aceasta carte, si-a propus ca prin scrierile sale sa ne invaluie intr-un mesaj purtator de iubire si bunatate, mesaj ce se va contura pe parcursul celor trei volume.

Povestea lui Lily Rose Germay, inceputa in volumul de fata, va continua, destinul ei creionandu-se dincolo de granitele timpului, purtandu-ne imaginatia spre lumi astazi nestiute. Un personaj ce va incerca sa acapareze interesul cititorilor nu doar prin ineditul si extraordinarul universului sau perfect din alte lumi, ci si prin autenticitatea unor sentimente pur omenesti ce-i vor determina actiunile.

Un interviu fictiv cu personajele cartii il puteti citi aici.

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt:

Loredana Voicila
Maria Marinescu
Alina Delcea
Marius Balba
Gabriela Matei
Mariana Postelnicu
Emilian Ionele

 

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
citeşti
Ce i se întâmplă copilului tău când îi citeşti de mai multe ori aceeaşi carte
carte tipărită
Cărțile tipărite îi ajută pe părinți și pe copii să interacționeze mai mult
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

31 Responses

  1. Cristina

    Din cate observ,niciunul din cei care au comentat la acest articol cu ‘particip’ nu a castigat,nu era una dintre conditiile ca sa fii inscris in concurs?Daca nu se respecta conditiile de participare de ce le mai puneti?

    1. Madalina Antal

      Buna ziua, era unul dinttre criterii, dar inscrierea se facea in campurile de inscriere, nu in comentariu. Aceste inscrieri au ajuns pe e-mailul nostru de concurs, de unde s-au ales castigatorii prin programele online de extragere randomizate. Va multumim frumos pentru interesul acordat!

Comenteaza acest articol

Castiga unul din cele 7 volume “Pe gaura cheii” ale Simonei Tanasescu!

by realitatea   1 min
31