Home > Agenda > stiri > CASTIGATORUL de la LOTO este judecator la Galati

CASTIGATORUL de la LOTO este judecator la Galati

CASTIGATORUL de la LOTO este judecator la Galati. Nu e deloc sărac, ba chiar, la cei 51 de ani ai săi, se poate spune că e un om realizat. Câştigătorul celor 11 milioane de euro, de fapt 8,2 milioane după plata taxelor, e judecător la o instanţă din Galaţi şi, conform propriei declaraţii de avere, a avut anul trecut un salariu net de 8.000 de lei pe lună. Este văduv şi are o fată stabilită în Bucureşti, scrie www.click.ro

Pentru fiica lui s-a şi băgat dator la bancă în 2012. Domnul judecător apare drept coplătitor la creditul de peste 60.000 € pe care tânăra l-a luat pentru un apartament în Capitală. Acum, poate plăti acest credit în doar două luni numai din dobânda pe care o încasează pe marele câştig. Magistratul mai are un credit din 2011, an în care şi-a cumpărat şi maşina, un VW Passat. Şi de acest credit poate scăpa cu dobânda pe 15 zile!

La instanţa unde lucrează marele câştigător, lucrurile sunt ceva mai simple.

„Aici se ştie că a dat norocul peste el. A şi dat deja chef mare cu o parte din colegi”, ne spune un avocat.

Din vorbă în vorbă, aflăm că domnul judecător este un magistrat foarte apreciat, cunoscut pentru blândeţea sa.

„Îi pedepseşte aspru doar pe cei care nu vor cu nici un chip să se îndrepte. Dacă vede că-ţi pare rău de ce ai făcut, e înţelegător şi te ajută”, ne spune un coleg.

Şi, pentru că un astfel de eveniment nu putea fi lipsit şi de bârfe, aflăm mai multe decât am vrea. „Prietena lui e procuroare aici”, povesteşte alt magistrat.

Bine, bine, dar cum arată misteriosul norocos? Aflăm când iese pentru prima oară în ziua aceea din bloc. Un bătrânel simpatic ce pare mai în vârstă decât cei 51 de ani din buletin. Sau poate povara celor peste 8 milioane € câştigaţi şi-a pus deja amprenta asupra lui. Totuşi, blândeţea i se citeşte pe faţă. Are un mers aparte, face paşi mici şi iuţi. Nu părăseşte zona în care locuieşte şi unde se simte, probabil, în siguranţă. Merge doar până la magazinul de la colţul blocului. Apoi, face o plimbare de două-trei minute până la restaurantul din apropiere.

Dar nici aici nu stă mult. Chelnerii par să nu-l cunoască. Nimeni nu-l bagă în seamnă. Nici pe stradă, nici la magazin, nici la restaurant. Chiar nu-l cunoaşte nimeni pe omul care stă la aceeaşi adresă din 1991?

Bineînţeles că oamenii îl cunosc, dar totul face parte din planul de protejare a lui. Cu aşa vecini, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, domnule judecător! Multă sănătate şi, aşa cum v-au sfătuit deja alţi mari câştigători la loto, să administraţi cu înţelepciune averea câştigată.

A câştigat 8,25 milioane € jucând aceleaşi numere de 20 de ani

Câştigătorul a jucat duminica trecută un bilet cu trei variante simple şi o variantă Noroc, care a costat 16,9 lei. Joacă de 20 de ani aceleaşi numere, săptămână de săptămână.

Articole asemanatoare
FOTO-REPORTAJ cu milionarul de la LOTO! / Update: CE SALARIU are!

1 Response

Comenteaza acest articol

CASTIGATORUL de la LOTO este judecator la Galati

by   2 min
1