Home > Agenda > stiri > Cine castiga MasterChef: Petru Buiuca

Cine castiga MasterChef: Petru Buiuca

Cine a urmărit ultimele editii MasterChef a inteles că zvonurile  legate de presupusul câștigător al concursului sunt adevărate. Petru  Buiuca, un constănțean în vârstă de 23 de ani, i-a îngenuncheat pe cei trei  chefi consacrați și și-a adus colegii în extaz cu niște cartofi dulci, ”gătiți  ca la carte”.

Într-un interviu pentru revista PRO TV Magazin, concurentul Masterchef povestește cum a deprins pasiunea  gătitului și ce îi place cel mai mult să gătească, fiind un împătimit al  emisiunilor culinare. Iar deviza lui este: ”Dacă arată bine, mănâncă-l!”

Motto-ul lui este identic cu cel al lui Andrew Zimmern, un american care are  emisiunea culinară ”Bizzare Foods”, de la postul Travel&Living al Doscovery și pe care ese posibil ca Petru să îl admire pentru curajul cu care se înfruptă din cele mai ciudate sau scârboase mâncăruri, cum ar fi omletă cu carne  mucegăită, tatu, viermi sau porcușor de Guineea.

Petru a povestit despre prima experiență în bucătprie: “Un dezastru! Am gătit  pentru prima oară cu alcool şi nu s-a evaporat complet. Ce a urmat se  subînţelege… a fost o experienţă bahică (…) Şi dacă voi câştiga, şi  dacă nu, recunosc că mi-ar plăcea să am ocazia să le readuc aminte oamenilor că gătitul este amuzant. Îmi doresc să le arăt copiilor de 10-12 ani că sunt nişte  sandvişuri fenomenale pe care le pot face chiar ei, vreau să le arat tinerilor  că pot şi ei să gatească fabulos la petreceri în doar 1-2 ore… şi să fie  amuzant!”. Petru este un fan al filmelor cu mâncare, pelicula sa preferată fiind  “Ratatouille”. Iniţial, eram reticent în a descoperi un băiat şi un şoricel puşi  pe bucătăreală. Dar când am văzut filmul am rămas uimit. Eu, la un moment dat,  am pus stop şi mi-am gătit ceva. Salivam ca un nebun!”, a declarat Petru, pentru  revista PRO TV Magazin.
Mai mult: Presupusul câștigător de la MasterChef, Petru Buiuca: ”Dacă arată bine, mănâncă-l!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

Cine castiga MasterChef: Petru Buiuca

by   1 min
2