Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Dorian Popa este una dintre cele mai urmărite persoane din showbizul românesc, adunând peste 5 milioane de fani pe rețelele sale de socializare. Artistul este prezent pe toate rețelele de socializare, dar mai ales pe Instagram și YouTube, unde are: 2,3 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe YouTube și 1 milion pe Facebook.

Prin urmare, brand-urile care vor să își promoveze produsele prin intermediul lui Dorian Popa plătesc bani grei pentru o astfel de reclamă. Acesta se află în topul celor mai bine plătiți influenceri din România. Tarifele pe care artistul le percepe pentru reclamele de pe rețelele de socializare diferă de la o platformă la alta.

Tarifele ajung și la 10.000 de euro

O postare pe contul de Instagram al lui Dorian Popa costă cât o mașină. Un giveaway pe Instagram costă între 5.000 și 10.000 de Euro. Tarifele scad, astfel încât promovarea unui singur produs printr-un filmuleț postat pe Instagram costă 4.500-5.500 de Euro. O fotografie care să reprezinte promovarea unui singur produs costă între 3.000 și 3.500 de Euro, iar dacă firmele optează pentru varianta InstaStory vor scoate din buzunat 1.500 de euro, pentru 15 secunde de filmare.

Pentru o postare pe Facebook, Dorian Popa percepe o taxă de 1.000 de Euro, iar pentru TikTok între 2.000 și 3.000 de Euro.

ARTICOLE SIMILARE

Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume

Andreea Damian

Două rețete neașteptat de bune cu căpșuni și friptură

realitatea

Laura Cosoi va deveni din nou mamă!

Tabu Tabu

David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu Luminiţa Anghel: „M-a călcat în picioare efectiv!”

Andreea Damian

De ce este important să pui „pe pauză” rutina de îngrijire a pielii cel puțin o dată pe lună

Andreea Damian

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Andreea Damian

Scrie un comentariu