Tabu
PEOPLESlider

Cât costă cizmele pe care Antonia le-a purtat la Neversea

Antonia a urcat pe scena Neversea alături de Delia și a făcut un super show pentru spectatorii prezenți.

Oamenii care au văzut clipul în care Antonia cântă cu prietena ei, Delia Matache, au spus că vedeta poartă niște rachete spațiale în picioare, dată fiind forma neobișnuită a încălțărilor. Ei bine, cizmele sunt de la celebrul brand Balenciaga și costă aproape 7.000 de euro.

„Nu este neapărat un outfit, e un oversized trashy. Clar piesa vedetă o reprezintă cizmele. Nu a mai contat ce avea sus, adică nu e un look curat”, a declarat Maria Simion, despre look-ul Antoniei, pentru Fanatik.ro.

Deși Antonia puțin mai tânără și este și mama a trei copii, iar Delia a trecut de 40 de ani, ele reușesc să concureze cu succes chiar și cu tinerele artiste din noua generație, nu doar prin atitudine, ci și prin aspectul fizic. Antonia este o împătimită a antrenamentelor de fitness, în timp ce Delia preferă sporturile în aer liber, așa cum a fost surprinsă de multe ori. De data aceasta, Delia și-a invitat colega de scenă, dar și una dintre cele mai bune prietene, să facă o plimbare prin parcul Herăstrău.

Mersul pe jos și pedalatul sunt secretele unei siluete impecabile, iar cele două și-au asumat în totalitate acest lucru. După ore de repetiții pentru concerte, Delia și Antonia nu s-au retras pentru odihnă, ci s-au echipat și au început să pedaleze prin Herăstrău. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Magda Pălimariu a născut. Prima imagine cu bebelușul – FOTO

Andreea Damian

Goya de Honor 2021 ⎪ Seria de filme „Ángela Molina”

Ciocîrlan

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

Este nevoie de educatie sexuala in scoli?

realitatea

Anticoncepționale luate în adolescență, risc de depresie la vârsta adultă

Andreea Damian

Matthew McConaughey, 12 zile singur în deșert, fără electricitate, ca să-și scrie memoriile

Andreea Damian

Scrie un comentariu