Tabu
LIFESTYLE

Cât costă o zi în Mamaia, ”perla litoralului românesc”

Stațiunea Mamaia, percepută de mulți români ca fiind scumpă, încearcă să-și schimbe imaginea prin declarațiile managerului OMD Mamaia Nord, Mirela Matichescu.

Matichescu explică că Mamaia nu este nici mai ieftină, nici mai scumpă decât alte stațiuni europene și oferă diverse avantaje turiștilor. Prețurile din Mamaia Nord sunt accesibile pentru toate bugetele, fiind competitive comparativ cu destinații din Bulgaria, Grecia sau Spania.

De exemplu, un șezlong în Mamaia Nord costă aproximativ 50 de lei (mai puțin de 10 euro), iar uneori acest preț include și o băutură. O masă poate costa de la 50 de lei în funcție de meniul ales, iar pentru opțiunile á la carte mai costisitoare, turiștii pot plăti mai mult în funcție de preferințele lor.

Stațiunea Mamaia Nord oferă experiențe pentru toate categoriile de turiști, de la cei cu bugete mici la cei care caută lux. Opțiunile VIP, cu șezlonguri de până la 100 de lei, sunt disponibile pentru cei care doresc o experiență exclusivistă, dar stațiunea rămâne accesibilă și pentru cei care au așteptări mai modeste.

„Suntem o stațiune versatilă. Avem și opțiuni pentru VIP-uri, dar satisfacem și cerințele unei game largi de turiști. Faptul că Mamaia Nord este comparabilă cu destinațiile de top din Europa se datorează investițiilor private. Cu o noapte de cazare cu tot, o zi de vacanță la Mamaia Nord înseamnă până în 70 de euro, ceea ce rivalizează cu orice altă stațiune europeană la plajă, având în vedere că transportul până în Mamaia Nord pentru turiștii români este mai ieftin”, a declarat Matichescu, pentru Gandul.ro.

Aceasta subliniază că Mamaia Nord oferă o varietate de opțiuni și experiențe, ceea ce o face competitivă la nivel european și atractivă pentru diverse categorii de turiști.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Il recunosti? Acum e cel mai iubit prezentator de televiziune de la noi!

Uite cum arata sotia lui Corneliu Vadim Tudor!

Cum prinzi cea mai ieftină vacanță în Grecia

Andreea Damian

“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania

Xonia a slabit 18 kg pentru că era COMPLEXATĂ, dar a început sa ia PROPORŢII după DESPĂRŢIREA de iubit

Bani în plus pentru mai multe categorii de români, de la 1 martie 2023!

Andreea Damian

Scrie un comentariu