Home > Vedete > Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Stefan-Banica

Îndrăgitul cântăreț și actor dar și prezentator de televiziune a devenit în urmă cu un an tată pentru a treia oară, iar fiul său va face zilele acestea un anișor. Iar Ștefan Bănică s-a simțit inspirat în izolare și a inregistrat o piesă nouă dar și un videoclip care va merge cu siguranță la sufletul fanilor și urmaritorilor lui.
Ștefan Bănică a lansat ieri cel mai recentă piesă cu videoclip al său – “E beton Coana Mare” – care beneficiază și de un videoclip plin de energie și culoare. Stilul inconfundabil al lui Ștefan Bănică revine în atenția fanilor cu acest cântec menit să îi pună în mișcare încă de la primele acorduri. “Piesa “E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesă rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți da o energie bună și te face să dansezi.” – a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single, lansat pe 11 mai, pe YouTube, dar și pe platformele digitale. Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune: „Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un număr, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?!

Stefan-Banica-E-beton-coana-mare

Stefan-Banica-E-beton-coana-mare

Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!“, a spus vedeta. Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare acasă, după cum declara Ștefan Bănică: „Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi.” “E beton Coana Mare este o piesă “verificată” în concerte. Sunt unele piese îndrăgite de public pentru că sunt difuzate și ascultate la radio, iar altele, fără să fie auzite înainte, trezesc reacții de la primele acorduri, ceea ce este extrem de important, așa cum e și cazul noului single “E beton Coana Mare”. Sper să va placă piesă și videoclipul. Și aștept să ne revedem sănătoși cât mai curând.” – a conchis Ștefan Bănică, artistul care umple sălile de concert până la refuz și care a stabilit adevărate recorduri în România prin producțiile spectaculoase ale concertelor sale de Crăciun de la Sala Palatului. Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.

Articole asemanatoare
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică
lavinia si stefan banica
Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an
lavinia parva si stefan banica
Ce aniversare va avea loc în curând în familia Lavinia Pârva – Ștefan Bănică

Comenteaza acest articol

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

by Tabu Tabu   2 min
0