Tabu
Image default
PEOPLE

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Îndrăgitul cântăreț și actor dar și prezentator de televiziune a devenit în urmă cu un an tată pentru a treia oară, iar fiul său va face zilele acestea un anișor. Iar Ștefan Bănică s-a simțit inspirat în izolare și a inregistrat o piesă nouă dar și un videoclip care va merge cu siguranță la sufletul fanilor și urmaritorilor lui.
Ștefan Bănică a lansat ieri cel mai recentă piesă cu videoclip al său – “E beton Coana Mare” – care beneficiază și de un videoclip plin de energie și culoare. Stilul inconfundabil al lui Ștefan Bănică revine în atenția fanilor cu acest cântec menit să îi pună în mișcare încă de la primele acorduri. “Piesa “E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesă rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți da o energie bună și te face să dansezi.” – a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single, lansat pe 11 mai, pe YouTube, dar și pe platformele digitale. Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune: „Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un număr, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?!

Stefan-Banica-E-beton-coana-mare
Stefan-Banica-E-beton-coana-mare

Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!“, a spus vedeta. Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare acasă, după cum declara Ștefan Bănică: „Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi.” “E beton Coana Mare este o piesă “verificată” în concerte. Sunt unele piese îndrăgite de public pentru că sunt difuzate și ascultate la radio, iar altele, fără să fie auzite înainte, trezesc reacții de la primele acorduri, ceea ce este extrem de important, așa cum e și cazul noului single “E beton Coana Mare”. Sper să va placă piesă și videoclipul. Și aștept să ne revedem sănătoși cât mai curând.” – a conchis Ștefan Bănică, artistul care umple sălile de concert până la refuz și care a stabilit adevărate recorduri în România prin producțiile spectaculoase ale concertelor sale de Crăciun de la Sala Palatului. Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Săvuică a purtat ochelari de peste 160 de miloane lei în vacanța din Grecia

Tabu Tabu

Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

realitatea

Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington

Andreea Damian

Serena Williams și-a schimbat look-ul după eșecul de la Wimbledon

Andreea Damian

Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Andreea Damian

Gerard Butler, pentru prima oară la braț cu iubita, pe covorul roșu de la Oscaruri

Andreea Damian

Scrie un comentariu