Home > beauty > Cât de gras înseamnă prea gras?

Cât de gras înseamnă prea gras?

Acum  câteva zile, Miley Cyrus a vorbit fără menajamente de presiunile la care sunt supuse femeile cu privire la greutate și standardele de frumusețe, în general, lansând câteva păreri pe binecunoscuta platformă Twitter, relateaza Huffington Post.

Iată ce spune Miley, care are 18 ani și o siluetă normală: “Prin faptul că numiți fete ca mine ‘grase’, le faceți rău altor oameni. Eu mă iubesc așa cum sunt; măcar dacă ați putea spune și voi același lucru’.

Apoi Miley a postat o poză cu Marilyn Monroe, urmată de cuvintele: “Iată dovada că poți fi adorată de mii de bărbați, chiar și atunci când ți se ating coapsele”.

Presiunea la care sunt supuse femeile din întreaga lume legat de standardele de frumusețe a împins America către 24 de milioane de bolnavi: oameni care suferă de tulburări de alimentație. Printre vedetele care au trecut prin astfel de experiențe se numără: Jessica Alba, Kelly Clarkson, Kate Beckinsale, Ashlee Simpson, Lindsay Lohan și Mary Kate Olsen.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…
Margherita de la Clejani, în pragul anorexiei! «Am 55 de kg şi vreau să mai slăbesc vreo 20»
O tânără nu a mâncat nimic un an de zile! Cum arată acum

1 Response

  1. Miriam

    Ondia que curios, un Kde que se sbmlea a un gnome!Un altre tema, es que Kde, i amb un Arc encara me9s. No xupa gaire. Un altre tema e9s un Kubuntu 0 0

Comenteaza acest articol

Cât de gras înseamnă prea gras?

by realitatea   1 min
1