Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cât de gravă este starea de sănătate a Mioarei Roman? Oana Roman, detalii dureroase: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama”

Mioara Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În urmă cu două zile, mama Oanei Roman a ajuns la spital, după ce fiica acesteia a observat că i s-au umflat picioarele destul de tare.

Pe contul său de socializare, vedeta a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman. „Din păcate, în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunțit! Doamne ajută”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

Deși era făcută o programare pentru luni, 13 decembrie, Oana Roman nu a mai putut aștept, întrucât a observat și faptul că mama sa avea picioarele foarte umflate.

„Am ajuns la spital, la camera de gardă (…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi. Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai dezvăluit vedeta.

Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă și unui test tomograf, care nu a ieșit prea bine. Astfel, doctorii ar putea hotărî ca mama Oanei Roman să rămână la clinica privată unde este internată, chiar și de sărbători, pentru a-i putea pune un diagnostic corect și a-i da un tratament adecvat. Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut tot felul de probleme de sănătate în ultima vreme.

„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

O organizaţie anti-tutun consideră că Netflix “fumează” prea mult

realitatea

Pisicilor le place să fie mângâiate iar acest obicei ne aduce numai beneficii

Andreea Damian

Serena Williams, participarea la Wimbledon i-a adus multe lacrimi

Andreea Damian

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

Cum a devenit românul Sebastian Stan vedetă la Hollywwod

Tabu Tabu

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au îngropat securea războiului. Ce mesaje și-au transmis una alteia

Andreea Damian

Scrie un comentariu