Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cât de gravă este starea de sănătate a Mioarei Roman? Oana Roman, detalii dureroase: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama”

Mioara Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În urmă cu două zile, mama Oanei Roman a ajuns la spital, după ce fiica acesteia a observat că i s-au umflat picioarele destul de tare.

Pe contul său de socializare, vedeta a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman. „Din păcate, în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunțit! Doamne ajută”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

Deși era făcută o programare pentru luni, 13 decembrie, Oana Roman nu a mai putut aștept, întrucât a observat și faptul că mama sa avea picioarele foarte umflate.

„Am ajuns la spital, la camera de gardă (…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi. Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai dezvăluit vedeta.

Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă și unui test tomograf, care nu a ieșit prea bine. Astfel, doctorii ar putea hotărî ca mama Oanei Roman să rămână la clinica privată unde este internată, chiar și de sărbători, pentru a-i putea pune un diagnostic corect și a-i da un tratament adecvat. Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut tot felul de probleme de sănătate în ultima vreme.

„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, decizie importantă în privința nașterii. De secole încoace nu s-a mai întâmplat

Andreea Damian

Despărțire-șoc în showbiz! Grasu XXL și Laura Andreșan își spun ADIO, după 12 ani de relație

Andreea Damian

Solstițiu de vară. Tradiții și superstiții. Ce trebuie să faci în această zi

Andreea Damian

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

Citeste povestea Alexandrei Ungureanu si Crush!

realitatea

TOP 10 cele mai tari case de vedete

realitatea

Scrie un comentariu