Home > Lifestyle > Stiri > Cât de mult s-a schimbat Fernandes, fosta vedeta PRO TV!

Cât de mult s-a schimbat Fernandes, fosta vedeta PRO TV!


La 18 ani, Florina Fernandes era unul dintre cele mai apreciate manechine care colaborau cu designerul Janine, fiind solicitată să defileze în numeroase prezentări de modă datorită măsurilor perfecte şi frumuseţii ei aparte. Şapte ani mai târziu, „Fefe”, aşa cum este alintată Fernandes, a prezentat alături de Andreea Raicu o emisiune de modă la Pro TV, intitulată „ProFashion”, fiind prima emisiune de modă din România, iar în 2002 avansa ca prezentatoare de ştiri matinale la acelaşi post.


Deşi era o femeie curtată de foarte mulţi bărbaţi, frumoasa mulatră nu a epatat deloc cu viaţa ei intimă, ci din contră, a demonstrat că este o familistă convinsă după ce s-a căsătorit cu Mihai Cociaşu, managerul unei agenţii care produce reclame, „Domino Production”. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar şi de pe podium şi s-a dedicat vieţii de familie, iar acum este mama a doi copii: Matei, în vârstă de 7 ani, şi Maia, de doi ani şi cinci luni.

Zilele trecute, Fernandes a fost fotografiată în timp ce-şi exercita rolul de mămică-perfectă şi o plimba pe micuţa Maia în cărucior.
Foto: Click.ro

Articole asemanatoare
HOROSCOP CHINEZESC 2012: Anul Dragonului de Apa / Partea I: Sobolanul, Bivolul, Tigrul
Xena a fost arestata
Contractul prenuptial dintre Jessica Biel si Justin Timberlake! 500.000 $ pentru infidelitate.
Sarbatoritul zilei de 28 februarie

Comenteaza acest articol

Cât de mult s-a schimbat Fernandes, fosta vedeta PRO TV!

by   1 min
0