Tabu
lifestyle

Cât de ușor obții profit cu ajutorul unui anticariat care cumpără cărți?

Cei care își dedică timpul liber cititului cunosc cât de valoroase sunt cărțile și cât de mult îi ajută să se dezvolte din punct de vedere cognitiv, cultural și emoțional. Cu toate acestea, lucrurile tind să se complice în momentul în care în bibliotecă nu mai există suficient spațiu pentru depozitarea comorilor literare, situație în care posesorii lor au o singură variantă la dispoziție: să le vândă.

Cum toate platformele de vânzare vin la pachet și cu minusuri – timpul îndelungat de așteptare pentru găsirea unui client, lipsa de seriozitate a potențialilor clienți -, mulți aleg să colaboreze cu un anticariat care cumpără cărți, pentru a se bucura de un proces mult mai simplificat și sigur de vânzare. Mai jos va fi detaliată întreaga procedură.

Cărțile vechi, comori pentru anticariate

Contrar așteptărilor, anticarii prețuiesc cărțile vechi și oferă o anumită sumă de bani pentru acestea. Singura condiție este să se afle într-o stare cât de poate de bună. Paginile rupte, mâzgăliturile care fac textul ilizibil sau coperta deteriorată sunt câțiva factori care pot scădea din profitul potențial. Tocmai din acest motiv, felul în care cărțile se prezintă contează suficient de mult pentru obținerea unui venit cât mai generos. Din fericire, volumele vechi tind să atragă un preț avantajos, mai ales dacă fac parte din ediții limitate, de lux, cartonate special sau care au un an impresionant de publicare.

Cărți de specialitate, pot fi o sursă de profit?

Pe lângă volumele fantastice, cu basme și povești, de literatură, de poezii, cu detectivi etc., puțini știu că au posibilitatea de a-și vinde cu succes și manualele de istorie, cărțile de bucate sau chiar ghidurile turistice. Anticariat-Carti.com acceptă orice tip de apariție editorială.

Nu contează că sunt puse laolaltă cărți romantice, polițiste și manuale de biologie, anticarii le acceptă pe toate atât timp cât se află într-o stare bună. Sunt primite chiar și cursurile de la facultate, cărțile de permis auto, cele de copii, albumele de artă, volumele destinate dezvoltării personale etc.

Evaluare precisă, grație experienței vaste

Anticarii de la Anticariat-Carti.com au o experiență de peste 12 ani în domeniu, timp în care au evaluat mii și mii de cărți, formându-și ochiul pentru a vedea clar atunci când au de-a face cu volume prețioase. Înainte de stabilirea prețului, procedură care se realizează de comun acord, specialiștii se asigură că volumele respective reflectă oferta pe care o propun.

La final, după ce analizează toată colecția, anticarii achită pe loc, suma propusă de bani. Astfel, proprietarii cărților nu numai că beneficiază de un profit avantajos la vânzarea acestora, ci au parte și de o sursă rapidă de venit, fără să se complice și să depună eforturi.

Anticariatul dispune de o echipă profesionistă, anticari bine pregătiți și dedicați, care tratează fiecare volum în parte cu maximă seriozitate. Evaluările sunt efectuate corect și rapid, astfel încât posesorul acestor bunuri să intre cât mai rapid în posesia profitului generos.

ARTICOLE SIMILARE

Oameni mari și oameni mari: Mama lui Radu Afrim

realitatea

Un writer’s block criminal

Ultima graficiana

realitatea

Maria Dinulescu NU va naste niciodata! “Voi adopta sau ma voi casatori cu un barbat care are copii”

Ce mănâncă Gabriela Cristea ca să slăbească! Uite dieta care a ajutat-o să piardă 16 kg

În lupta cu timpul câștigă doar muzica

realitatea

Scrie un comentariu