Home > Agenda > stiri > Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nunta

Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nunta


Notorietatea dobandita gratie concursului “Masterchef” le-a sporti serios veniturile celor trei jurati. Recunoscuti si inainte ca fiind unii dintre cei mai mari bucatari din tara, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au specializat acum in show-uri private, din care fac bani grei. In functie de numarul de invitati de la petrecere si de meniul dorit de angajatori, cei trei au ajuns sa ceara intre 800 si 6.000 de euro pentru o singura reprezentatie.

Iar cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit wowbiz.ro, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu.

Astfel, pentru o petrecere simpla cu doar cativa invitati si un meniu obisnuit, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au un onorariu de aproximativ 800 de euro, insa suma creste direct proportional cu numarul invitatilor dar si in functie de cat de sofisticat este meniul. Prin urmare, pentru o nunta de 2-300 de persoane, unde ei trebuie sa asigure un meniu VIP, cu preparte culinare exotice si diverse aranjamanete inedite si unde, evident, trebuie sa ia cativa bucatari drept ajutor, “masterchefii” ajung sa ceara chiar si 6.000 de euro.

Articole asemanatoare
10 lucruri pe care orice femeie pana in 30 de ani ar trebui sa le bifeze!
Castigatorul de la MasterChef contestat violent
Masterchef Gourmet, “bucatarul” bun la toate!
Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Comenteaza acest articol

Cat te costa sa-ti gateasca “Masterchefii” la nunta

by   1 min
0