Home > Fără categorie > Catalin Botezatu are un copil de 14 ani!

Catalin Botezatu are un copil de 14 ani!

Catalin Botezatu dezvaluie ca are un baietel de care putina lume stie. Nu este vorba de Andrei, cel despre care s-a spus ca este fiul lui, ci despre un adolescent din Asia, pe care designerul l-a adoptat la distanta in urma cu 12 ani….

Dupa ce s-a speculat ca Andrei Iordache ar fi fiul lui, dintr-o relatie pasagera avuta la sfarsitul anilor 80, iata ca acum aflam ca designerul Catalin Botezatu este tatal unui baiat de 14 ani.
Este vorba de un adolescent de 14 ani dintr-o tara asiatica pe care designerul l-a adoptat la distanta in urma cu 12 ani, pe vremea cand micutul avea doar 2 ani.
Vorbim aici de o adoptie la distanta, insemnand ca Botezatu ii trimite trimestrial bani pentru a se intretine si il viziteaza de fiecare data cand ajunge in Asia.
“Am grija de el, eu ii trimit lunar bani, de cate ori ajung in Asia imi fac timp sa trec sa-l vad. Nu mai sunt de mult adeptul familiei si al casniciei pentru ca vad multe exemple negative in jurul meu.
Mi-as dori sa ma astepte cineva sincer si sa nu stea cu mine doar din interes. Toate femeile cu care am fost in ultimii zece ani, cu mici exceptii, au stat cu mine din interes, pentru bani, pentru o ascensiune rapida. Eu sunt realist, n-am cum sa visez cai verzi pe pereti”, a marturisit designerul la „Drept la tinta”.


Loading...

Comenteaza acest articol

Catalin Botezatu are un copil de 14 ani!

by   1 min
0