Tabu
Image default
lifestyle

Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Catalin Botezatu, gazda show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va avea premiera pe 7 februarie, de la 21.30, la Kanal D, a povestit cum a castigat primii bani din modelling, in urma cu 20 de ani. Vedeta Kanal D realiza pe atunci o sedinta foto pentru un brand nemtesc, dar cum remuneratia nu era permisa de regimul comunist, acesta a fost platit “la negru”. Celebrul designer a reusit sa pacaleasca vigilenta agentului de securitate care il insotea in calatoriile sale.

“Primul contract de modelling a fost realizat imediat dupa angajarea mea la CCPI (n.r. Centrul de Cercetare al Industriei Usoare) si a fost in Germania unde am realizat o sedinta foto pentru un brand german care ne-a platit la negru. Securistul care ne insotea nu ne dadea voie sa primim valuta de la ei. Ni s-a permis sa pozam, dar nu a stiut nimeni ca am fost platit”, a spus Catalin Botezatu.

In prezent, Catalin Botezatu se afla pe ultima suta de metri in pregatirile pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe sambata, 7 februarie, de la ora 21.30, la Kanal D. Tineri aspiranti la o cariera in modelling intra in competitie sub supravegherea celebrului designer.

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta porno Jenna Jameson are gemeni

realitatea

Ghici cine iese din mașină

realitatea

Suri Cruise va primi cadouri de 130.000$ de Crăciun

realitatea

Agendă de rocker: Kreator, la București

realitatea

Madonna, fițe de divă

realitatea

A murit Elizabeth Taylor

realitatea

1 comentariu

Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…” | Femininne 23 January 2015 at 16:38

[…] “Primul contract de modelling a fost realizat imediat dupa angajarea mea la CCPI (n.r. Centrul de Cercetare al Industriei Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu