Home > Fashion > Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Catalin Botezatu, gazda show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va avea premiera pe 7 februarie, de la 21.30, la Kanal D, a povestit cum a castigat primii bani din modelling, in urma cu 20 de ani. Vedeta Kanal D realiza pe atunci o sedinta foto pentru un brand nemtesc, dar cum remuneratia nu era permisa de regimul comunist, acesta a fost platit “la negru”. Celebrul designer a reusit sa pacaleasca vigilenta agentului de securitate care il insotea in calatoriile sale.

“Primul contract de modelling a fost realizat imediat dupa angajarea mea la CCPI (n.r. Centrul de Cercetare al Industriei Usoare) si a fost in Germania unde am realizat o sedinta foto pentru un brand german care ne-a platit la negru. Securistul care ne insotea nu ne dadea voie sa primim valuta de la ei. Ni s-a permis sa pozam, dar nu a stiut nimeni ca am fost platit”, a spus Catalin Botezatu.

In prezent, Catalin Botezatu se afla pe ultima suta de metri in pregatirile pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe sambata, 7 februarie, de la ora 21.30, la Kanal D. Tineri aspiranti la o cariera in modelling intra in competitie sub supravegherea celebrului designer.

Articole asemanatoare
lenjerie intimă
Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
liu wen
Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes
Barbie transformă modelele inspiraţionale din femei accesoriu în femei puternice

Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

by   1 min
1